ZA 07 september 2019 10.00-10.00 uur
2 daagse Bachbloesemcursus zowel voor beginner als professional in Haarlem
Haarlem

Tijdens deze 2- daagse Bachbloesemcursus/workshop leer ik je alles over deze bijzondere 100% natuurlijke ondersteuning.
Deze cursus is makkelijk te volgen en door middel van diverse oefeningen ben je al snel wegwijs met de 38 Bachbloesemremedies. Ben je een betrokken ouder of ben je werkzaam in een (eigen) praktijk? Lees dan verder.. 

Bachbloesem is een voedingssupplement welke je op maat kunt kiezen voor je kind of cliënt. Wanneer je ziet dat er blokkades, gedragsstoornissen of problemen zijn welke niet doorbroken kunnen worden dmv gesprekken of therapie(iën) is het fijn om te weten dat Bachbloesems heel goed kunnen ondersteunen en complementair (samen) kunnen werken. Veelal heb je na 10-14 dagen resultaat. Wil je hier meer van weten of wil je dit zelf ook leren dan is dit nu mogelijk!

  • Hoe mooi is het om ook jouw eigen kind(eren) en cliënten te kunnen helpen bij o.a. (faal) angst, slaaploosheid, boosheid, gebrek aan zelfvertrouwen? 
  • Deze cursus is niet alleen gericht op de behandeling van kinderen maar ook voor volwassenen. 
  • Bach is ook bekend van de Bach Rescue. 

Ik, Gon de Ruijter, ben niet alleen moeder maar ook in het bezit van alle Bachbloesem niveaus en 5 jaar fulltime ervaring met deze unieke therapie. Ik sta nog elke dag versteld van de goede resultaten die door deze therapie behaald worden en het is tijd om deze ervaring te delen. Op dit moment behandel ik zo'n 300 kinderen en ouders door heel Nederland.

Na deze beginnerscursus kun je een begin maken met kinderen en volwassenen in Balans te brengen thuis, in jouw omgeving of binnen je eigen praktijk. Welkom!

Meer Informatie + Aanmelden

07 september 2019 t/m 14 september 2019 | We beginnen om 10u en natuurlijk gaan we lekker lunchen met elkaar. De cursus duurt tot 16:30/17:00u
225,00 | Bachbloesemcursus: Cursusboek, foto's van 38 bloesems, flesjes samenstellen, certificaat, Lunch

06 47487559
info AT balansvoorkinderen DOT com

Bachbloesempraktijk Balans, Queridostraat 31, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.