ZA 02 maart 2019 14.00-17.00 uur
Ontdek de healer in jezelf..... tijdens de Introductie Clinic
Haarlem

Schuilt er een healer in jou? Dan is dit je een mooie kans om kennis te maken met Healing Touch, een veilige en wetenschappelijk onderbouwde therapie. Deze werkwijze biedt verdieping en ondersteuning vanuit een energetisch perspectief.

Na het interactieve ervaringsgedeelte, waarbij je een korte proefbehandeling krijgt, is er ruimte voor vragen en uitwisseling van indrukken. 

Het programma ziet er als volgt uit:

13.30  inloop en welkom

14.00 start met energetische ervaringen, uitleg en vragen

15.30 proefbehandelingen 

17.00 afronding 

Ken jij ook andere mensen die nieuwsgierig zijn naar wat Healing Touch eigenlijk is en wat het voor hen kan betekenen? Wil je deze uitnodiging dan naar ze doorsturen? Voel je welkom.

Vervolg mogelijkheden

Healing Touch Buddy: Iedereen kan Module 1 en 2 volgen voor zelfzorgdoeleinden en mantelzorg of daarna aan Module 3 meedoen om innerlijke kracht en zelfontwikkeling te stimuleren. De eerste 3 Modules zijn ieder een weekend lang. De studielast van Modules 1 t/m 3 is 56 uren, afgerond met het HT Buddy certificaat. 
Healing Touch Practitioner: Opteer je voor het volledige opleidingsprogramma tot Healing Touch Practitioner (HTP), dan rond je Modules 1 t/m 5 af. De studielast van 1120 uren is binnen 3 jaar af te ronden met het HT Practitioner diploma. Dit is een internationaal erkend diploma (Healing Beyond Borders USA).
Healing Touch Therapeutâ„¢: Wil je meer kennis- en praktijkverdieping, dan kun je met onze aanvullende Masterclasses het HT-opleidingsprogramma uitbreiden en je vormen tot een volwaardig hbo-conform geaccrediteerde Healing Touch Therapeut (HTT). Deze HTT opleiding is geschikt voor hbo- of mbo-opgeleiden met hbo-denkniveau. De studieperiode zal dan 3 tot 4 jaar zijn. 

Docent: Wietzke van Oene, CHTP/I

Meer Informatie + Aanmelden

02 maart 2019
15,00 | incl. thee/koffie/fris - meditatie

Huis ter Kleef, Haarlemmer Kweektuinen, Kleverlaan 9 B, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.