VR 06 november 2020 9.00-17.00 uur
Intakesessie dag. Ontwikkeladvies: gratis loopbaancoaching.
Haarlem

Ontwikkeladvies: wil jij ook gratis loopbaancoaching van een Noloc loopbaanprofessional? Dat kan vanaf 1 december, door een tijdelijke overheidssubsidie. Meld je aan voor een intake op 6 november en vanaf december gaan we samen aan de slag!

Gratis Ontwikkeladvies: Loopbaancoaching voor inzicht in je huidige situatie en arbeidsmarkt, zicht op je kwaliteiten en wensen en aandacht voor werken in de toekomst. Resultaat is een Ontwikkelplan om je voor te bereiden op dat wat nodig is. Meld je aan!

Waarom?
Heb je vragen als ‘Welk werk geeft mij energie of doe ik met plezier? Wat zijn mijn kwaliteiten en vind ik echt belangrijk ik mijn werk?  Wat wordt mijn volgende stap? en wat moet ik hiervoor doen/ontwikkelen? ’

Wat?
Dan kun je gebruik maken van het gratis Ontwikkeladvies: loopbaancoaching gefinancierd door een tijdelijke overheidssubsidieregeling. Doelgroep is iedereen die tussen 18 en pensioengerechtigde leeftijd is en werknemer of zelfstandige of werkzoekende is.

  • Het traject bestaat uit een intake-/kennismakingsgesprek. Daarna drie gesprekken van 1,5 uur waarin we o.a. je huidige situatie, wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, je mogelijkheden en arbeidsmarktkansen en gewenste acties bespreken.
  • Dit ontwikkeltraject met overheidssubsidie is mogelijk vanaf 1 december 2020 en budget is beperkt. Intake in november, start vanaf december en doorlooptijd max 3 maanden.

Waar?
In overleg en naar wens gesprekken live in mijn praktijkruimte of elders. Buiten of on-line ook mogelijk.

Hoe werkt het?
Meld je aan per mail. Na een intake-/kennismakingsgesprek op vrijdag 6 november (andere dag in overleg mogelijk) vraag ik de subsidie aan bij het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. We plannen samen het traject in en gaan vanaf 1 december aan de slag!

Meer Informatie + Aanmelden

06 november 2020
0,00

0620404608
info AT dannis DOT nu

Praktijkruimte, Gasthuislaan 38, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.