MA 11 mei 2020 19.30-22.00 uur
Compassie en Zelfcompassie, 9x
Haren Groningen

VERDIEPEND VERVOLG OP MINDFULNESSTRAINING

Wil je meer vriendelijkheid en innerlijke rust ontwikkelen? Ten opzichte van jezelf en naar mensen + situaties in je leven? De Compassietraining leert je om op een gezonde manier goed te zorgen voor jezelf en anderen. Je leert evenwichtiger omgaan met (zelf-)kritiek en emoties. Je wordt duidelijker en warmer in contact met anderen. 

Vriendelijkheid brengt ons verder dan strengheid, ook al hebben we geleerd om ‘aan te pakken’, ‘niet zeuren’. Uit wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van (zelf)compassie blijkt, dat het vermogen tot compassie bijdraagt aan onze gezondheid. Mensen die meer (zelf)compassie ontwikkelen blijken verantwoordelijker met moeilijkheden te kunnen omgaan. Zij ervaren minder angst voor falen en afwijzing. Ook is er meer emotionele balans en ontwikkelen zich gezonde relaties. Dit ondersteunt zelfrespect, wijsheid en levensgeluk.

Deze cursus is gebaseerd op het werk van Chris Germer en Kirstin Neff. Trainer Hantzen Stevenson is een ervaren stress- en burnout coach, lichaamsgericht psychotherapeut, supervisor en mindfulness trainer. Zij volgde de MBCL-opleiding Erik van den Brink & Frits Koster, trainersopleiding Mindful Self Compassion bij David Dewulf, en de training Mindful Self Compassion bij Hende Bauer.

Het traject bestaat uit kennismakingsgesprek + 8 bijeenkomsten van 2,5 uur.  Vergoeding mogelijk door zorgverzekeraars, werkgever of WMO.

Data:  11, 18, 25 mei, 1, 8, 15, 22, 29  juni (8x)

MEER WETEN
stevenson/compassie-training/

Contact en Aanmelden: Hantzen Stevenson. stevenson/aanmeldingsformulier/

Meer Informatie + Aanmelden

11 mei 2020 | 8 lessen
395.475 | Particulieren 395-475 afh. v. inkomen; bij vergoeding ander tarief. Korting minima en studenten

Hantzen Stevenson | Mindfulness-Haren, Kerklaan 30-G, Haren Groningen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.