WO 24 oktober 2018 10.14-10.14 uur
Je denkt dat je een Weegschaal, Vis of Leeuw bent.....?? Vermoedelijk niet ~
Deventer

Universe Astrology geeft vorm aan de werkelijke Astrologie die is gebaseerd op de astronomische waarheid! De sterren liegen niet :-). Meestal blijk je helemaal geen Leeuw, Vis of Waterman te zijn! Onze tijd en kalender loopt namelijk niet gelijk met de kosmische tijd... Ik houd rekening met de werkelijke planeetstanden en heldere sterren die ook daadwerkelijk zichtbaar zijn aan de hemel. Deze teken ik in, in een persoonlijke horoscooptekening. Universe Astrology biedt een liefdevolle vertaling met praktische, geaarde en heldere duiding van jouw Zielsplan en ontwikkelingsweg tijdens dit leven. Het is de kosmische taal van het hart, met een knipoog naar de astronomie.

Tijdens een consult herinner ik je aan jouw waarheid, kennis en potentieel. Wij bespreken jouw levensopdracht, zielsverlangen, zielsontwikkeling, talenten, tendens, vrouwen- of mannenlijn, familiethema, (karmische)relaties en meer.... Dit biedt een praktische richtingaanwijzer voor de komende periode.

De horoscoop van de ziel biedt je informatie over natuurkrachten en jouw persoonlijke Aardse weg. Wanneer wij rekening houden met deze informatie, kunnen wij makkelijker onze vrije wil inzetten en ons hart durven volgen. Dit consult brengt vertrouwen, kracht en bevestiging. Er ontstaat meer begrip over jezelf, jouw leven, waarom het gaat zoals het gaat. Iedere horoscoopuitleg is maatwerk, afgestemd op jouw zielsontwikkeling en persoonlijke rode draad in dit leven.

Mijn werkwijze is een samenwerking tussen natuurkracht, kosmische astrologie en een knipoog naar de astronomie. Astrologie is op deze wijze de vertaler voor kosmische hart-kennis.

Graag tot ziens in Deventer (of in Scheveningen)

Hartegroet,
Lia Ouƫndag

Meer Informatie + Aanmelden

24 oktober 2018 t/m 23 oktober 2019 | een consult duurt ongeveer 1,5 uur en wordt altijd opgenomen.
160,00 | incl. BTW, geluidsopname en voorbereidende werkzaamheden

06-36466358
info AT universeastro DOT nl

Commovendo, Bergschild 14, Deventer

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.