ZA 28 november 2020 14.00-16.00 uur
Duurzaam eten
Deventer

Duurzaam eten, wat houdt dat in? En is dat wel gemakkelijk, betaalbaar en lekker voor mij of mijn gezin? En wat heeft dan echt impact? 

Wil jij meer weten over duurzaam koken en zelf meedenken over wat dit voor jou en de omgeving kan betekenen? Dan ben je van harte welkom bij de lezing en workshop door Estella Franssen van Natuur- en milieueducatie & kinderboerderij de Ulebelt. Ook is zij verbonden aan het Duurzaamheidscentrum Deventer, waarmee de bibliotheek samenwerkt. 

In onze Kookboekenmaand organiseren we samen met inwoners en partijen in Deventer activiteiten vanuit diverse invalshoeken. Met deze lezing en workshop brengen we het duurzaam omgaan met voedsel onder de aandacht.

Estella Franssen heeft de masterclass voedseltransitie gevolgd, is initiatiefnemer van de voedselcoöperatiebeweging in Overijssel en betrokken bij de landelijke Transitiecoalitie Voedsel. Zij organiseert voedseleducatie in samenwerking met LTO en de Rabobank en geeft regelmatig workshops en presentaties over dit onderwerp.

Meer Informatie + Aanmelden

28 november 2020
3,50 | niet-leden van de bibliotheek betalen 5,00

Bibliotheek Deventer , Stromarkt 18, Deventer

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.