MA 24 mei 2021 12.00-15.00 uur
Leren Fermenteren: Maak je eigen Kimchi bij Pluk!
Den Haag

We hebben een prachtige oogst Chinese kool dus kom leren Kimchi maken bij Pluk! Met kraakverse groente van ons eigen land tover je je eigen heerlijks om mee naar huis te nemen - inclusief een heldere hand-out om het nooit meer te vergeten. Gabriella van Moestuinieren aan de Keukentafel (en ons winkeltje) leert het je graag - en natuurlijk maken we een superlekkere - vegan en glutenvrij!

We werken lekker buiten met voldoende afstand. Bij slecht weer gaat het niet door.

Maandag 24 mei 12-15 uur

Kosten € 45 inclusief biologische groenten, handout en koffie/thee/water. Inschrijven via winkel@plukdenhaag.nl. Je ontvangt een tikkie na inschrijving, na betaling ben je zeker van je plaats.

Zelf meenemen: scherp groentemesje, snijplank, knoflookpers of vijzel, mengkom of pan, 2-3 grote potten (zo’n 700 ml, formaatje mayo of appelmoes dus). 

Meer Informatie + Aanmelden

24 mei 2021
45


winkel AT plukdenhaag DOT nl

Pluk! Den Haag, Loosduinse Hoofdstraat 1184a, Den Haag

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.