ZA 10 juli 2021 10.00-16.00 uur
Workshop Stemvorktherapie met planeten-stemvorken
Den Haag

Wist je dat onze lichamen, en om precies te zijn onze organen, allemaal verbonden zijn met een specifieke planeet? De planeten in ons sterrenstelsel vormen een belangrijke voedingsbron voor onze organen. In deze 2-daagse workshop leer je hoe je via stemvorktherapie met planeten-stemvorken je organen en je lichaam weer in de juiste, vitale trilling kunt brengen. Ook leer je meer over de relatie tussen de planeten, de planeten-stemvorken en onze organen.

De planeten-stemvorken zijn fantastische ondersteunende tools voor deze bijzondere tijd, waarin alles verandert, en wij zelf nog niet weten waar alles naar toe gaat bewegen. De klanken en trillingen die deze bijzondere stemvorken voortbrengen, weten namelijk precies de juisten plekken in je lichaam te vinden. Ze weten intuitïef waar ze nodig zijn, zonder dat wij ze met onze beperkte mind hoeven aan te sturen.

Met planeten-stemvorktherapie verhoog je de trilling van het lichaam. Ook breng je meer stroming in je emoties en gedachten. Zo kunnen door middel van stemvorken zware stemmingen worden opgeheven en kun je gemakkelijker onderliggende oorzaken herkennen. Op deze wijze kun je blijvende resultaten bereiken.

Het werken met planeten-stemvorken is effectief en efficiënt en heeft een langdurige werking. Tijdens de workshop zul je dit zelf ervaren, want we gaan veel met elkaar oefenen. Al bij de eerste aanraking met de stemvork zul je de weldadige werking ervaring.

Deze workshop is uitermate geschikt om samen met je vriend(in) of partner te doen. Zo kun je elkaar naderhand ook blijven behandelen met de stemvorken.

Meer Informatie + Aanmelden

10 juli 2021 t/m 11 juli 2021 | Tweedaagse workshop op zaterdag en zondag van 10:00-16:00
180,00 | Wanneer je na de workshop een eigen set stemvorken wilt aanschaffen, adviseer ik je daar graag bij.

+31703523856 / 06-36099503
info AT reginacove DOT nl

Denenburg 41 Den Haag, Den Haag

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.