VR 21 februari 2020 10.00-17.00 uur
Deep Listening Training in 1 Dag - een verdiepende en transformerende luistertraining
Delft

OVER DEEP LISTENING TRAINING

Deze training is voor mensen die meer effectieve luistervaardigheden willen ontwikkelen. De Deep Listening Training is gebaseerd op de methode Awareness Centered Deep Listening Training (ACDLT®), ontwikkeld door Rosamund Oliver. Uitgangspunt van ACDLT is ons intrinsieke vermogen om volkomen aanwezig te zijn. Deze manier van diep luisteren opent de deur naar oplossingen, transformaties en doorbraken. Klik hier voor meer informatie over de training

 

VOORDELEN VAN DEEP LISTENING

De Spreker wordt ondersteund en uitgenodigd, zonder te worden gestuurd. Er ontstaat een optimale atmosfeer, waarin hij/zij diep naar zichzelf kan luisteren zijn zijn/haar eigen wijsheid ontdekt. Er komen kortom vrij snel diepe inzichten.

De Luisteraar is niet hard aan het werken en verliest zichzelf niet in het proces van luisteren. De natuurlijke bron waarmee de Luisteraar in contact is maakt dat er een optimale luistersituatie ontstaat, zonder dat de Luisteraar hierbij ‘leegloopt’. In tegendeel: Spreker én Luisteraar worden gevoed. 

 

DE TRAINER

Esther Hasselman is een zeer ervaren coach en trainer, met ervaring in de zakelijke dienstverlening, mindfulness, compassie, aandachtige communicatie en meer. Zij is gecertificeerd Deep Listening (ACDLT®). Klik hier voor meer informatie over Esther 

 

ACHTERGROND DEEP LISTENING TRAINING

Inmiddels hebben meer dan 3500 mensen, met name in Europa (ook in Nederland), een Deep Listening training gevolgd; zij passen het toe in hun werk en leven. Er zijn ook lokale en regionale oefengroepen ontstaan, onder andere in Nederland.

NB Voor meerdaagse trainingen en trainingen in het buitenland, ga naar deeplisteningtraining.com

Meer Informatie + Aanmelden

21 februari 2020 | inloop v.a. 9:40
97 euro

06 - 1445 9373
welkom AT estherhasselman DOT nl

Centrum NLD3, Nieuwe Langendijk 3, Delft

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.