ZA 23 november 2019 00.00-00.00 uur
Impact Days - Sociaal Ondernemers in de regio Delft - Beleef Natuurlijk Buytenhout
Delft-Delfgauw

Op 21, 22 en 23 november wordt, net als elders in het land, in Delft sociaal ondernemerschap belicht met The Impact Days. De gemeente roept sociaal ondernemers op om op 21 en 23 november de deuren te openen voor Delftenaren. Op 22 november organiseert de gemeente van 10.00 tot 16.30 uur bij DSM een bijeenkomst over sociaal ondernemerschap. Doel: kennisoverdracht, ontmoeten, inspireren en verbinden. 

Sociaal ondernemers worden van harte uitgenodigd zelf iets te organiseren. Lees verder: https://theimpactdays.nl/c/delft/

Hieronder een samenwerking van ondernemers in Buytenhout. 

Beleef Natuurlijk Buytenhout

Op 23 november 2019 laten enkele sociaal ondernemers van Buytenhout je beleven wat de natuur allemaal voor jou kan doen. Natuurgebied Buytenhout-West is een stuk groen waar we met zijn allen dankbaar voor mogen zijn. Middenin de randstad zijn diverse natuurgebieden verbonden met elkaar. In diverse workshops kun je in contact komen met verschillende aspecten van de natuur.

Workshops:

Inzichten van de kudde paarden in het Bieslandse bos

Wil jij ook wel eens meemaken wat een Spiegelend Paard is? Ervaar het zelf en ontvang waardevolle inzichten tijdens deze inspirerende kennismaking! Samen met de paarden legt Evelien Olyslagers je uit hoe de interactie met de paarden zich vertaalt naar jezelf.

Ervaar de stilte op Stiltegoed

“Laat de natuur je helpen om het moeten even los te laten en het zijn met jezelf te ervaren.” Vandaag gaat Josje Duyndam, initiatiefneemster, samen met jou in een korte workshop beleven wat stilte kan betekenen. Probeer het ook eens.

Beeldhouwen in de DelftseHout

Beeldhouwen is een manier om dichter bij jezelf te komen. Deze middag gaan we aan de slag met een stukje speksteen en het begin maken van een Talisman. Een talisman is een object die energie aantrekt die je wenst, en positieve krachten stimuleert. José Linders helpt je bij dit bijzondere proces.

Oogst je eigen groente bij BuitenLeeft

Margriet Knopse weet alles over eerlijk verbouwd voedsel. Zij ziet de natuur als het goedkoopste en oudste medicijn in de wereld, helend. Weet jij eigenlijk hoe een spruitje groeit? Vandaag mag je zelf oogsten. Kom en ervaar het zelf!

Meer Informatie + Aanmelden

23 november 2019

Delftse Hout - Bieslandse Bos, Delft-Delfgauw

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.