DI 31 maart 2020 21.00-22.00 uur
Elke dinsdag Yoga Nidra
Live Online

YOGA NIDRA
"Yogaslaap" wordt Nidra ook wel genoemd. Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Eén sessie staat gelijk aan een paar uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust. 
Je kunt in een diepe ontspanning komen en in de diepere lagen van je bewustzijn met als doel om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde stress. 
Regelmatig beoefenen van Yoga Nidra helpt je om beter te slapen, vermindert angsten, burn-out klachten, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten. 
 

YIN YOGA

In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga richt Yin yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan.
Door je spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam. Bindweefsel versterkt en verlengt zich langzamer dan spierweefsel, vandaar dat Yin Yoga poses tussen de drie en vijf minuten worden vastgehouden. Yin yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert je meridianen en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam

PILATES

Pilates is een ontspannen en effectieve work-out die spiergroepen versterkt en rekt voor een evenwichtig, soepel en sterk lichaam. We werken aan houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Het voornaamste doel is een sterk en stabiel powerhouse (lichaamscentrum) dat zorgt voor een goede houding en je rug beschermt in het dagelijks leven. Pilates is toegankelijk voor iedereen.

Alle lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Meer Informatie + Aanmelden

31 maart 2020 | Je kunt elke week beginnen met het volgen van Yin Yoga, Yoga Nidra en Pilates lessen. Check www.momoyoga.com/yogananouk voor het actuele lesrooster.
11,50 | De Live Online Lessen kun je volgen op basis van losse lessen of strippenkaarten.

0624465146
yogananouk AT gmail DOT com

Tijdelijk alleen Live Online lessen, Nijverheidsweg 6, Live Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.