DO 09 juli 2020 19.00-20.30 uur
Bewust Bollenstreek Wandeling 'In beweging zijn'
De Zilk

Deze zomermaanden organiseren we een aantal extra Bewust Bollenstreek Wandelingen op de donderdagavond. Omdat het zo fijn is dat we weer samen op stap kunnen.

We lopen ongeveer 5 kilometer in 1,5 uur en onderweg delen we over dit thema. Sta jij nu stil in je leven? Heb je moeite om in beweging te komen? Heb je plannen maar voer je ze niet uit? Of is er juist volop beweging in je leven en mag het wel iets rustiger? Wat is jouw tempo? En hoe kun je in beweging komen?

We delen samen over dit onderwerp en genieten onderweg van de prachtige natuur in het duingebied.
Enne…..tijdens de wandeling blijven we in beweging en staan dus weinig stil ;-)

Deze wandeling wordt begeleid door Petra Meiburg Natuurcoach.
We verzamelen op de parkeerplaats van de Amsterdamse Waterleidingduinen, Joppeweg 1 in De Zilk. De start van de wandeling is om 19.00 uur. De wandeling is gratis. Je hebt wel een dagkaart á € 1,50 nodig om in de duinen te wandelen. Deze kun je van te voren online kopen via https://awd.waternet.nl of ter plekke via de betaalautomaat.

Als je met de auto komt kun je gratis parkeren aan de rand van De Zilk en een paar minuten lopen naar de ingang van de Waterleidingduinen. Parkeren op het parkeerterrein kost € 2,- per auto.

Na de wandeling drinken we, voor wie dat wil een kop thee op de parkeerplaats. Rond 20.30 uur sluiten we af.

Regelmatig organiseert Bewust Bollenstreek een Bewust Bollenstreek Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen heerlijk én we groeien in bewustzijn. Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. Kijk ook eens op onze FBpagina, waar we online BewustCafé Live en ZenZondag organiseren. Heerlijk dat we elkaar nu ook weer live kunnen zien! Op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

www.bewustbollenstreek.nl/nieuwsbrief

De Bewuste Wandelingen van Bewust Bollenstreek worden georganiseerd door Petra Meiburg Natuurcoach

Meer Informatie + Aanmelden

09 juli 2020

Amsterdamse Waterleidingduinen, Joppeweg 1, De Zilk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.