DI 14 juli 2020 9.30-10.30 uur
Voor en door professionals: Intuïtief coachen met Annette del Prado

Wil jij ook meer intuïtief leren coachen?

Collega Annette Del Prado is er enthousiast over en deelt graag haar kennis met je!

Een online Zoom workshop voor BBers!

Samen weten we zoveel meer. Kruisbestuiving!

 

Over Annette Del Prado van Matters at Heart

Als coach werk ik meer en meer met intuïtieve werkvormen of benaderingen. Dit omdat de tijd waarin we leven en werken steeds onvoorspelbaarder wordt en veel onzekerheid kent, veranderingen continue zijn en we steeds vaker beslissingen moeten nemen zonder veel ervaring of houvast.

Daarnaast heb ik ervaren dat deze vorm van begeleiden me heel erg goed bevalt, en ook in combinatie met mijn healing en reading vaardigheden kan toepassen, alsook in combinatie met systemische werkvormen.

 

Een aantal kenmerken van mijn intuïtief coachen:

Deze is gebaseerd op Psychoenergetics (Michael Mervosh & Irene Tobler) en Transformational Presence Coaching (Alan Seale). De Psychoenergetics benadering is lichaamsgericht, waarbij je ontdekt wat je tegenhoudt of er echt toe doet om volluit te kunnen leven. De methode is een combinatie van mindfulness en praktische westerse lichaamsgerichte diepte-psychologie om lichaam en geest te kunnen verbinden. Je werkt met al je zintuigen. En ook met Focusing technieken (Gendlin).

Ook gebruik ik begeleidingsvormen uit Transformational Presence Coaching (TPC). In TPC gaat het niet om denken in problemen, maar gewaarworden van kansen en potentieel. En dit door vanuit een verruimd bewustzijn en vol aanwezig zijn in het moment, duurzame gedragsverandering te realiseren.

In deze vorm van coachen zet ik dus al mijn zintuigen, dus vooral body en iets minder mind, om cliënten te kunnen begeleiden.  Het lijf zegt vaak zoveel meer dan de gedachten ons lijken te zeggen. Daar maak ik cliënten tijdens sessies langs deze weg ook bewust van.

Met veel plezier licht  ik eea toe, en ik ga zeker ook een oefening doen!

 

Praktisch

Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. Daarna ontvang je een link voor Zoomsessie. Nooit gedaan? We helpen je graag met opstarten. 

 

Wil jij ook kennis delen?

Heb jij pas een cursus, een workshop gevolgd? Ben je er zo enthousiast over, dat je het graag wilt delen? Vind je het leuk om deze kennis door te geven aan geïnteresseerde BB-collega's? Ook zo maak je jezelf zichtbaar!

Mail info@bewustbollenstreek.nl ovv kennis delen. 

Meer Informatie + Aanmelden

14 juli 2020

06 22329846 (Angela)
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.