MA 27 juli 2020 9.00-10.15 uur
Summer School BB: Wat is hoogsensitiviteit, wat zijn de kenmerken en hoe kun je hiermee omgaan?
Online

Hoogsensitiviteit

door Marlene de Groot Zense Coaching

 

In deze online workshop van Marlene zal je duidelijk worden wat hoogsensitiviteit, ook wel hooggevoeligheid genoemd, is én hoe je hier het beste mee om gaat. Je krijgt inzicht in de kenmerken zoals perfectionisme, jezelf wegcijferen (ben jij ook een 'gever'?), meelevend en invoelend vermogen, beleven en verwerken van emoties via het lichaam. 

 

Marlene laat zien dat het systeem van een hoogsensitief persoon op een bijzondere manier werkt. Wist je dat er verschillende vormen zijn en dat je mensen niet persé in een hokje moet stoppen? Wél helpt het om bewust te worden van de eigenschappen, zodat je ze veel meer als kwaliteit naar voren kan laten komen. 

 

Kortom, hoe ga je om met hoogsensitiviteit, bij jezelf of bij een partner of kind. Maar ook hoe je in deze 'nieuwetijd' omgaat met je sensitiviteit. Manieren die eerst goed werkten, zoals het beschermen van energieën, werken nu niet goed meer. Marlene neemt je mee, legt uit én heeft praktische tips. Ervaar je sensitiviteit niet langer als een last. 

 

Er is natuurlijk ruimte voor al je vragen én om te delen. Leuk om je .... te zien!

 

==> Lees hier meer over Marlene de Groot en Zense Coaching! 


Bewust Bollenstreek Summer School

Deze online workshop maakt deel uit van het programma van Bewust Bollenstreek Summer School!

6 weken lang op maandagochtend, dinsdagavond en woensdagochtend zijn er in totaal 18 online workshops te ervaren. Groeien in bewustzijn = groeien in liefde voor het leven! We gunnen het je van harte! Groei je mee?

Leuk om samen met anderen deze zomer onderweg te zijn in bewustzijnsverruiming op een vrije, speelse manier en elkaar langs de digitale weg te ontmoeten. Aan de start of aan het eind van een zomerdag tune je online in. Alle workshops zijn interactief, dus met ruimte voor persoonlijke aandacht en al je vragen.

 

Praktisch

Je kunt je hieronder aanmelden, dan ontvang je na betaling een Zoom-link die je entreeticket vormt voor deze live online workshop. Je hebt een laptop of mobiel met camera nodig. Nog nooit gedaan? Je ontvangt van ons  een eenvoudige instructie voor het gebruik van Zoom.  Dat is écht eenvoudig, maar ook als je hulp nodig hebt... We helpen je graag met opstarten! 

Samen veranderen we de wereld. Doe je mee?

 

Meer Informatie + Aanmelden

27 juli 2020

06 22329846 (Angela)
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Online, Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.