ZA 11 juli 2020 20.00-22.00 uur
Bewust Bollenstreek Filmavond 'My Year of Living Mindfully'
Noordwijk

Eindelijk weer een ontspannen Bewust Bollenstreek Filmavond!

Een uitnodiging om ons te herinneren aan onze natuurlijke staat van zijn...

 

De afgelopen periode is voor jou misschien een tijd geweest van vertraging en heeft je al dichter bij je kern gebracht. Een stap naar een bewuster leven. Hoe geef je dat vervolg? Een passende filmavond in deze tijd!

 

Programma

19.45 ticketcontrole én drankje halen om mee te nemen de zaal in (bij de prijs inbegrepen).

20.00 start programma

Angela Roelen, inspirator Bewust Bollenstreek, introduceert mindfulness trainer Sabina Huurneman. Op een heerlijk ontspannen manier starten we de avond met praktische mindfulness oefeningen, gewoon in onze 'luie rode stoel'. 

20.15u Start film. Zonder pauze.

21.45u Napraten in de zaal, vanuit onze stoel. Zo maken we tóch verbinding binnen de benodigde afstand. 

22.00u Sluiting

 

Over de film

Wat kan mindfulness betekenen in onze huidige tijd? 

Geconfronteerd door ziekte gaat filmmaker Shannon op zoek naar wat haar écht helpt bij haar mentale welzijn.  Haar praktische zoektocht begint met een zelf experiment en eindigt in een levensveranderende ervaring.

Kan het verstillen van ons 'hoofd-kantoor' het antwoord zijn, wat de wereld nodig heeft in een tijd van stress, depressie, angsten en verslaving? Indringende verhalen, interviews met 18 mindfulness wetenschappers en pioniers inspireren je om te komen tot onze kern wat ons mens-zijn betekent in deze tijd.

De film is engelstalig mét engelse ondertiteling. 

 

Ticketverkoop

Via de Muze kun je je ticket á € 15,00 (incl. drankje) bestellen. BESTEL HIER JE TICKET!

Maximaal 80 plaatsen beschikbaar én er is géén ticketverkoop aan de balie! We organiseren dit evenement binnen de geldende Corona-maatregelen en zijn dankbaar voor de samenwerking met De Muze.

 

Routebeschrijving De Muze

Vanuit Den Haag: via de A12 en A13. U gaat richting Den Haag Centrum en daarna via de N44 en de A44 richting Wassenaar, Leiden en Amsterdam.

Vanuit richting Amsterdam/ Schiphol. Op A4 schuin rechts aanhouden naar de A44 en daar de richting Sassenheim Leiden- West Den Haag-Centrum. Op A44 neem afslag Voorhout/Noordwijk/ Oegstgeest-Noord volg de borden Noordwijk. In Noordwijk: Steeds rechtdoor blijven rijden tot een plein met Vuurtoren (Vuurtorenplein). Hier rechts aanhouden op Vuurtorenplein en na 60 m. rechts afslaan en daar ziet u aan de rechterkant ‘de Muze’.

Parkeren is mogelijk op het naast gelegen Wantveld. In Noordwijk geldt betaald parkeren op ma t/m zo van 09.00- 21.00 uur. De eerste twee uur betaalt u € 1,00/uur, daarna € 2,00/uur. Ook is er een dagkaart beschikbaar van € 7,50. Op het Wantveld bevinden zich ook blauwe zones. Borden geven de parkeertijden en parkeerduur aan.​

Meer Informatie + Aanmelden

11 juli 2020 | Vanaf 19.45u is de ticketcontrole en kun je je drankje halen om mee de zaal in te nemen.

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

De Muze, Wantveld 2, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.