MA 25 mei 2020 10.00-11.30 uur
Ondernemerscafé: Welk ondernemerstype ben jij? Ondernemen met meer FUN! met businesscoach Inge Schrier!
Online

Weet welk ondernemerstype jij bent & onderneem met meer fun!

Bewust Bollenstreek heeft businesscoach Inge Schrier uitgenodigd voor een heel toffe webinar, waarin je bewust wordt wat bij je past in je ondernemerschap. Gratis voor álle ondernemers in de Bollenstreek! Aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.

Hoe weet je nu wat je moet kiezen als je zo veel verschillende adviezen krijgt? Naar wie ga je dan luisteren?
"Doe dit en je wordt succesvol!"
" Nee doe dit dan word je succes."
" Ho stop, dit is wat je moet doen!"

Als ondernemer komt er veel op je af. En soms zijn er dingen waar je niet happy van wordt. Die je uitputten bijvoorbeeld of waar je humeurig van wordt. Of dat je heel veel werkt, maar het niet terug ziet op je bankrekening.
Het kan het heel goed zijn dat je iets doet dat niet bij jouw ondernemerstype past. Ieder type heeft namelijk zijn eigen aanpak en zijn eigen kenmerken. Er zijn 12 verschillende ondernemerstypes en hoewel wij mensen niet erg van een hokje houden, geeft weten welk type je bent heel veel richting.
Het toffe van de ondernemerstypes is dat ze uitgaan van wie iemand van nature is. Je hoeft je dus niet anders voor te doen dan je bent én je hoeft geen trucjes toe te passen.

Als je weet welk ondernemerstype je bent, wordt het maken van keuzes makkelijker. Je weet dan welk businessmodel bij je past en met welk soort klanten je het liefste werkt.

Inge Schrier geeft een presentatie en vertelt meer over deze 12 ondernemerstypes. De 12 ondernemerstypes zijn ontwikkeld door de Amerikaanse Beth Grant. Wereldwijd zijn er ca. 12 gecertificeerde ambassadeurs die met haar methode mogen werken. Van de 2 Nederlandse ambassadeurs is Inge er één van!

Over Inge
Inge is businesspartner voor toffe ondernemers. Zij begeleidt ondernemers door het oerwoud aan rollen die ze bij het ondernemerschap cadeau krijgen én de rollen die ze dan ook nog eens privé hebben. Hoe dat uiteindelijk gaat verschilt per ondernemer. Resultaat is altijd meer fun in het ondernemerschap en meer fun zorgt uiteindelijk voor een beter business resultaat.

Meer weten over Bewust Bollenstreek?

Inge Schrier is 1 van de 170 aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek. Zij ondersteunt de andere ondernemers in het netwerk bij hun gezamenlijke missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame samenleving in de Bollenstreek. Heb je interesse om je ook aan te sluiten? Dan word je werk meer zichtbaar en ontmoet je collega's. We hebben groeigroepen voor ondernemers, een veelbezochte website en nieuwsbrief met veel abonnees. Doe je mee? www.bewustbollenstreek.nl voor meer informatie. Of bel 06 22329846.

Meer Informatie + Aanmelden

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.