VR 08 mei 2020 13.00-17.00 uur
Zijn. Vertrouwen. Rust. Kom weer tot je kern met een individuele opstelling online.
Online

Kom thuis bij jezelf. In rust en vertrouwen met wat is. Om van daaruit met helderheid keuzes te maken die bij je passen. Tot die kern komen we samen met een individuele Opstelling. Verwonder je over de verbinding die we online kunnen maken.

 

Na jaren van opstellingen, individueel en in groepen, ben ik verrast door de kracht van een online opstelling. Er is meer stilte, meer aandacht, meer focus, waardoor een opstelling nog meer diepte krijgt. 

 

Wil jij:

  • dieper naar jezelf kijken
  • oude verhalen loslaten
  • hardnekkige overtuigingen zien én laten voor wat ze zijn
  • jezelf niet meer zien als slachtoffer, maar verantwoordelijkheid nemen voor je leven
  • meer vertrouwen ervaren in wie je bent en wat je kunt
  • en ook komen tot een groter oervertrouwen, dat alles goed is zoals het is
  • JA zeggen tegen jezelf en
  • thuiskomen....

Dan:

Nodig ik je van harte uit voor een diepe individuele opstelling. Ik stel zelden familie op, omdat we geneigd zijn dan in verhalen te blijven hangen. Bij een opstelling gaat het bij mij om jou, jouw gevoelens, jouw overlevingsmechanisme, jouw patronen. We stellen verlangen op en dat wat je tegenhoudt om dit te leven, maar ook de kritische, het innerlijk kind. Het is heel interessant om te zien wat er gebeurt als we er samen helder naar kijken. Dan kun je ervan onthechten en je er werkelijk van bevrijden. Een opstelling werkt op een dieper energetisch niveau, het is krachtig en verhelderend en werkt nog lange tijd door. 

 

Praktisch:

Ik ben beschikbaar van 13-14.30 of 15-16.30. 

Mail om aan te geven welke tijd je het beste schikt. Je ontvangt dan een uitnodiging met een link naar Zoom. Dat is een online omgeving die zich uitstekend leent voor een online opstelling. Nog nooit gezoomd? Ik help je met opzetten. Je hebt een computer/laptop nodig met camera/geluid (dat is meestal ingebouwd). Na de opstelling ontvang je een factuur voor de bijdrage van € 75 incl btw. 

 

Heb jij de bereidheid én de verlangens als hierboven geschetst, maar wil je liever samen zijn in een groep? Doe dan mee met de Groeigroepen Online! Op 5, 12, 19 en 26 juni  (en een 2e groep op 3, 10, 17 en 24 juli) komen we in een kleine groep online bij elkaar, om werkelijk samen te zakken in zijn, en elkaar uit te nodigen thuis te komen. Ook dan gaan we aan de slag met Opstellingen. Zelfs als representant voor elkaar, ieder vanuit zijn eigen huiskamer. Ja, dat werkt. Heel goed zelfs! Het blijft het werken met energie. Daar is geen fysiek samenzijn voor nodig.

Kijk op de agenda van Bewust Bollenstreek voor meer informatie over de Groeigroep Online!

 

Twijfel je? Vind je het spannend? Meer weten over Opstellingen? Bel me gerust.

Meer Informatie + Aanmelden

08 mei 2020 | 2 tijden mogelijk 13.00-14.30u of 15.00-16.30u
75

06 22329846
angela AT liefdewerk DOT info

Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.