DI 01 september 2020 20.00-21.30 uur
VOL! Improvisatie Bewust Bollenstreek, 5 lessen
Noordwijkerhout

UPDATE: DEZE GROEP IS ALWEER VOL!

De volgende groep start op 6 oktober! Kijk op de agenda.

 

Joepie! We gaan weer de vloer op!

Speel je mee?

 

Samen theater maken, leren inspelen op een situatie, afstemmen op anderen. Emoties verkleinen of juist uitvergroten. Ruimte innemen. En vooral plezier maken!

Superleuk dat we met Bewust Bollenstreek ook theaterimprovisiatielessen geven. Dat is een heel leuke,  lichte manier van bewustwording. En dat alles onder leiding van een échte theaterdocent! We starten wederom met een blok van 5 lessen. Wellicht gaan een aantal van de vorige groep door, maar er is nu ook weer ruimte voor nieuwe mensen.  Speel je mee? 

 

Over de lessen

In de lessen ga je werken aan de basistechnieken van het acteren en hoe je goed kunt improviseren. De basistechnieken die je traint zijn bijvoorbeeld: opbouwen spelconcentratie, spelaanbod doen, incasseren-reageren, fantasie paraat krijgen, conflict uitdiepen, fysiek in spel inzetten, in het moment spelen, etc. Het improviseren oefen je in gegeven spelsituaties, waarbij plezier, energie, fantasie en samenspel voorop staan!

Je hoeft geen spelervaring te hebben om mee te kunnen doen. Mocht je juist wel ervaring hebben, dan verdiept en versterkt deze cursus hetgeen je al geleerd hebt. De docent speelt in op het niveau van de groep en individuele deelnemers.
 

Praktisch

Je kunt je hieronder aanmelden voor een blok van 5 lessen. Je deelname is pas definitief zodra je betaling is ontvangen. Er is veel belangstelling, en max. 12p, dus wees er op tijd bij!

Data:  1, 8, 15, 22, 29 september 

 

De Makers Theater

De lessen worden gegeven door Nicolette Terhaag-Alkemade van De Makers Theater uit Noordwijk.

De Makers bestaat uit Laura Martin en Nicolette Terhaag-Alkemade. Zij zijn beiden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem als professioneel theaterdocent en regisseur. Zij verzorgen lessen, trainingen en maken theatervoorstellingen. 

 

Locatie 

Theaterstudio in Teylingen College in Noordwijkerhout.

 

Bewust Bollenstreek

 Op de website van Bewust Bollenstreek vind je een compleet overzicht van de aangesloten professionals en op de agenda wat zij organiseren. Daarnaast wil Bewust Bollenstreek vooral ook een live ontmoetingsplaats zijn, waar mensen die bewuster vrijer blijer willen leven, elkaar kunnen ontmoeten. Daarvoor organiseren we bewuste wandelingen, bijzondere filmavonden, lezingen, muzikale evenementen, leeskringen en dus ook theaterimprovisatielessen. Wil je op de hoogte blijven?

==> Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze actuele agenda in je mailbox. 

Meer Informatie + Aanmelden

01 september 2020 | overige data: 8, 15, 22, 29 september

Theaterstudio Teylingen College, Langelaan 1, Noordwijkerhout

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.