VR 07 februari 2020 13.30-17.00 uur
Workshop Opstellingen 'Vrouw Zijn!'
Voorhout

Wil je de liefde voor jezelf weer volop voelen stromen? Wil jij leven als de vrouw die jij ten diepste bent?

Loop je tegen blokkades aan in je leven, voel je weerstand, stroomt je vrouwelijke energie minder of niet? Lukt het jou niet om je verlangens te leven?

Vaak draag je als vrouw familie-verhalen van de vrouwen in jouw vrouwenlijn. De pijn van je moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en verdere voormoeders. Hun pijn over dat zij hun leven als vrouw niet voluit konden leven. Ze hebben zich aangepast, ingehouden, zijn in de overlevingsstand gegaan.

Familie-opstellingen zijn een mooie manier om de liefde weer te laten stromen. Om beweging te krijgen in daar waar het niet stroomt. Wij geven je support om in het nu te leven. Je vrij te voelen en je te bevrijden van dat wat je draagt voor anderen in jouw familiesysteem. Je neemt je eigen plek in als vrouw vanuit liefde en respect voor jezelf en voor jouw familiesysteem.

Over Petra, Angela & Opstellingen

Petra Meiburg (natuurcoach, opsteller, healing/reading) en Angela Roelen (levenscoach, opsteller, inspirator Bewust Bollenstreek) organiseren regelmatig workshops voor vrouwen. 

We gaan aan de slag met het bijzondere werken met (Familie)Opstellingen. Je gaat voelen wat er in jou leeft. Dat geeft je de mogelijkheid om in één middag een versnelde groei in je persoonlijke ontwikkeling te maken. Het werken met Opstellingen is innerlijk opruimwerk. Door te erkennen wat er is, is geweest en hier écht contact mee te maken, komt er een verschuiving ín jou. 

We zijn als mens geneigd om van pijn weg te blijven, maar met Opstellingen geven wij het op zachte wijze de ruimte. Het mag gezien, gehoord en gevoeld worden. Een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf en weer meer in verbinding met jezelf te zijn.

 

Kom maar vrouw, laat je maar zien, gewoon zoals je bent. Je bent prachtig!

 

Nog nooit meegedaan met (Familie)Opstellingen? Ervaring is niet nodig. 
Na aanmelding ontvang je een factuur voor je bijdrage van €49,50 incl. btw. Deelname is definitief na ontvangst van betaling. Onze workshops zitten snel vol, dus zorg dat je je tijdig aanmeldt als je voelt dat dit een thema is dat bij je past.

Natuurlijk is er een pauze met thee en lekkers. Houd rekening met een eventuele uitloop tot 17.30u. We ronden graag zorgvuldig af.

We zijn deze keer te gast in de bijzonder sfeervolle (schoenloze) ruimte van Lovte in Voorhout. Neem gerust warme sokken mee!

Ben je geïnteresseerd in Opstellingen, maar dan met een ander thema? Hou onze agenda in de gaten voor een volgende workshop.

Wil je liever een individuele Opstelling? Dat kan ook buiten met Petra of bij jou thuis met Angela. 

 

Kijk voor meer informatie:

Petra Meiburg

Angela Roelen

Meer Informatie + Aanmelden

07 februari 2020 | 13.30 inloop, 13.45 start
49,50

Lovte, Loosterweg 4a, Voorhout

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.