ZO 26 januari 2020 14.00-16.30 uur
Bewust Bollenstreek: Dans je vrij - op blote voeten
Lisse

**JE KUNT NU HIER JE KAARTJE BESTELLEN**

In een intieme setting, in de prachtige yogaruimte van Gezondheidscentrum Lisse dansen we het nieuwe jaar in. Dansen zoals we zijn, met de emoties en gevoelens die voorbij komen, op dat moment. Zo vrij mag het zijn op deze intieme zondagmiddag!

Heerlijk om aan te komen met een theetje en om vervolgens langzaam de verbinding te maken met het lichaam, alles te laten ontwaken en ruimte te geven. Corrie Drijver van Open in Beweging kan als geen ander je hierin begeleiden. Zij nodigt je deze keer uit om te openen in beweging. Hoe kun je alles wat jou beweegt letterlijk in beweging brengen? Je vreugde dansen, klein geluk ervaren, dicht(er) bij jezelf komen, wilde passie voelen.. 

De muziek is uitnodigend én vernieuwend, omdat als we uit onze comfort zone gaan, we extra aandachtig luisteren naar de muziek én hoe ons lichaam daarop wil bewegen. Dat geeft een meditatieve oefening, terwijl het niet voelt als werken, maar als een oneindige vrijheid. 

Op de dansvloer zijn we één met de muziek, ons lichaam, en met elkaar. Op de dansvloer praten we niet, anders gaat ons hoofd zich weer met ons bewegen bemoeien. En we dansen op blote voeten, omdat we dan nog meer het contact van onze voeten op de grond voelen. Mocht dit niet kunnen, dan kun je eventueel ook dansschoentjes aantrekken. Warme sokken meenemen kan fijn zijn, bij de inloop en de afronding. Natuurlijk is er thee met lekkers. 

En, wil je vriend/vriendin niet mee? Ons dansen nodigt altijd uit tot een warm samen zijn, dus weinig ruimte om je alleen te voelen. Voel je welkom!

Programma:

Aankomen 14.00u

Dansen tot 16.00u

Samen afronden tot 16.30u

 

Aanmelden:

Reserveer je kaartje á € 15 hier via ticketkantoor.

https://www.ticketkantoor.nl/shop/dansjevrij

 

Locatie: Gezondheidscentrum Lisse, Haven 2B

In deze prachtige grote yogaruimte in het centrum van Lisse ligt een uitnodigende kurkvloer, waarop heerlijk gedanst kan worden! Gratis parkeren voor de deur. Wil je meer informatie over de yogalessen en andere evenementen in deze ruimte van Marjan Suijten? Kijk dan hier

 

Over Corrie Drijver: 

Sinds 2015 geef ik groepslessen Open Floor dans(meditatie) in Leiden en Oegstgeest. Open Floor is een extatische, bewuste vorm van dans en bewegen. Naast de groepslessen bied ik ook individuele sessies lichaamsgerichte coaching en dromenwerk aan. In mijn werk staan bewustwording en het in beweging brengen van dat wat 'vast' zit, centraal. Mijn motto: 'If you have a body you are a danser' (Gabrielle Roth).

Kijk hier voor meer over Corrie 

 

Alvast in de stemming komen? Luister hier:

https://www.youtube.com/watch?v=6EpZd9iEoWA

 

Over Bewust Bollenstreek:

Bewust Bollenstreek heeft 160 professionals die zijn aangesloten en daarmee vindbaar op onze website. Daarnaast zijn we naast dit online platform juist ook een levende ontmoetingsplaats. We organiseren allerlei evenementen in de Bollenstreek om mensen samen te brengen, waaronder lezingen, masterclasses, leeskringen en informatieavonden over uiteenlopende thema's. Rode draad is dat we uitnodigen om bewuster te leven, bewuster van wie je bent, wat je doet, wat je eet, wat je gebruikt én wat je achterlaat. 

Bewust Bollenstreek organiseert komend jaar ook weer Dans je vrij - op blote voeten. Dat doen we op zondagmiddagen in mooie yogaruimtes in een intiemere setting én met Dans je vrij - feesten op vrijdag/zaterdagavonden. Er mag meer gedanst worden!

==> Agenda ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meer Informatie + Aanmelden

26 januari 2020

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Gezondheidscentrum Lisse, Haven 2 B, Lisse

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.