ZA 07 december 2019 10.30-12.30 uur
Bewuste Wandeling 'Powerwalk' met voedingscoach Lisanne
Noordwijk

Tijdens deze Bewuste Wandeling neemt Voedingscoach Lisanne ons mee op stap voor een Powerwalk.

Power-wat? Powerwalking! We maken een wandeling van ruim een uur door de duinen en langs het strand. Fijn buiten in de natuur! We beginnen met een rustige warming-up om de spieren warm te maken. Tijdens de wandeling doen we spierversterkende oefeningen en we eindigen met rustige strekoefeningen. Powerwalking is goed voor je lichaam, je beweegt en je maakt jezelf sterker. Omdat we in de natuur wandelen kom je tot rust en kun je focussen op jouw stappen naar een gezonde leefstijl.

Powerwalking is voor iedereen!

Voeding is ontzettend belangrijk maar zonder beweging is het lastig om stappen te zetten naar een echt gezonde leefstijl. Daarom neemt Voedingscoach Lisanne jou mee naar buiten. Je hoeft namelijk niet de sportschool in om meer te bewegen. We zoeken de natuur op; de duinen en het strand tijdens deze sportieve Bewuste Wandeling van Bewust Bollenstreek.

Je doet mee op jouw eigen tempo en we passen eventueel oefeningen aan als je een blessure hebt. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar sportschoenen, gemakkelijk zittende kleding en een glimlach. Neem ook een rugzakje mee voor een flesje water.

Kijk hier voor meer over Voedingscoach Lisanne!

We verzamelen bij de betaalautomaat op de grote  parkeerplaats van Langevelderslag. De wandeling is gratis. Parkeren kost € 3,-.
Start van de wandeling is 10.30 uur
Na de wandeling is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee (voor eigen rekening) bij Strandplaats Nederzandt.

Rond 12.30 uur sluiten we af.

Aanmelden kan hieronder. Mocht je op het laatst besluiten om toch mee te gaan ben je ook van harte welkom.

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen natuurlijk heerlijk én we groeien in bewustzijn. Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. We organiseren tal van activiteiten als lezingen, filmavonden en wandelingen. Op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

Meer Informatie + Aanmelden

07 december 2019

06 83565431
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Langevelderslag, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.