VR 18 oktober 2019 19.30-21.00 uur
Meditatie Special, thema 'ruimte'
Hillegom

Op speciale uitnodiging begeleidt Gerard de Prie ons met bijzondere meditaties! Na de meditaties is er ruimte voor persoonlijke vragen in de vorm van Satsang (het samen zijn in waarheid).

 

Waarom deze meditatie special?

Met de bijzondere meditaties van Gerard krijg je een mogelijkheid voor een unieke ervaring. Een ervaring van eenheid, van verbondenheid, die écht een impact kan hebben op je dagelijks leven. Hoewel ik door mijn eigen yoga- en meditatiebeoefening leerde verbinding te maken met mijn lichaam, met de aarde en met mijn denken, leerde ik pas écht verbinding te maken met het goddelijke/de bron/het al/het hogere/het universum, dankzij de meditaties die ik mocht ontvangen van en met Gerard. Daar ben ik hem heel dankbaar voor! Ik wil anderen graag de gelegenheid geven deze ook te mogen ervaren. Vandaar deze Meditatie Special!

Als we ruimte durven ervaren in ons, om ons heen, tussen mensen.

Ruimte om ons ware zelf te zijn

Ruimte om ook de ander daarin uit te nodigen

Hoe liefdevol zouden onze verbindingen dan wel niet zijn

Laten we groeien in onvoorwaardelijke liefde

Laten we groeien in

Ruimte

 

Kom je ook?

 

Praktische info

De meditatieavonden worden gehouden op de nieuwe locatie van LiefdeWerk in Hillegom. Bijdrage € 10 pp, graag ter plekke gepast en contant betalen. Kom je op tijd? Inloop 19.15u. We willen de avond graag écht starten om 19.30u.

Aanmelden: angela AT liefdewerk DOT info ovv meditatie of app Angela 06 22329846. Op het allerlaatste moment meedoen kan, mits er nog voldoende plek is.

 

Volgende Meditatie Specials:

vrijdagavond 29 november thema 'kracht en kwetsbaarheid'

Je kunt je voor iedere avond afzonderlijk opgeven.

 

Over Angela en LiefdeWerk

Angela is levenscoach, familieopsteller én yogadocente. Na de begeleide meditaties wordt het thema mede uitgediept aan de hand van de yogafilosofie en kunnen persoonlijke vragen worden ingebracht. Zo wordt een ieder uitgenodigd om op zoek te gaan naar zijn 'eigen' waarheid. Gecombineerd met de jarenlange meditatieervaring van Gerard, maken we er met elkaar een groeizame avond van.

 

Over Gerard en de meditaties

Gerard heeft jarenlange meditatieervaring en is verbonden aan het Kriya yoga meditatiecentrum in Sterksel. De meditaties, gegeven door Gerard de Prie, vallen op door hun speciale karakter. Het is een dynamische stroom die de aandacht steeds verlegt, zodat er minder afleiding wordt ervaren en de concentratie toeneemt. In de meditaties gaat het dagelijks bewustzijn door het richten van de aandacht over van lichaamsbewustzijn naar geestbewustzijn en naar zielsbewustzijn. In een veilige omgeving deelt Gerard het bewustzijn op een manier zoals dat in ondermeer het Vajrayana Boeddhisme het gebruik is.

De begeleide meditaties werken door in het gestelde thema door de aandacht op de relatie van het bewustzijn met het thema te leggen.  Hierdoor ontstaat er een gedragen sfeer die de satsang, het zijn in waarheid, versterkt.

Meer Informatie + Aanmelden

18 oktober 2019 | Inloop 19.15u
10

LiefdeWerk (nieuwe locatie!), Industriekade 1, Hillegom

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.