ZA 02 november 2019 10.30-12.30 uur
Bewuste Wandeling, thema 'kernwaarden'
Noordwijk

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseren we een Bewuste Wandeling, met steeds een ander thema en andere begeleider. De sfeer is altijd warm en uitnodigend. Deze maand wandelen we onder begeleiding van Mirjam Ruigrok van HartExperts!

 

Thema: Kernwaarden
Veel mensen hebben een overvol leven. Soms komen er wel 3-4 dingen tegelijk op je pad. En wat kies je dan? Hoe voorkom je dat je jezelf voorbij loopt?
Ken jij je kernwaarden? Als je je kernwaarden kent, is kiezen makkelijker. Tijdens deze wandeling gaan we daarover met elkaar in gesprek. Mirjam Ruigrok, orthomoleculair therapeut en vitaliteitscoach begeleidt de wandeling in Noordwijk door bos en duin en over het strand.

 

We starten bij de ingang van de duinen tegenover de Stayokay in Noordwijk. Parkeren is net als de wandeling gratis. De start van de wandeling is 10.30u. Na de wandeling is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee bij "Langs Berg en Dal" (dit is voor eigen rekening). Rond 12.30u sluiten we af. Leuk als je komt! Aanmelden is niet nodig, we zijn altijd met een mooie groep. Mocht het weer onverhoopt erg slecht zijn, dan kun je van tevoren even bellen of de wandeling doorgaat.

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen natuurlijk heerlijk én we groeien in bewustzijn. Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. We organiseren tal van activiteiten als lezingen, filmavonden en wandelingen. Op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

Meer Informatie + Aanmelden

02 november 2019

06 47428130
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Tegenover Stayokay, Langevelderlaan 45, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.