ZA 01 juni 2019 10.30-12.30 uur
Bewuste Wandeling in Liefde
Noordwijk

Wandeling in Liefde met een hoofdletter L

Stroomt de liefde in jou? Hoe maak je verbinding met jezelf? Hoe maak je verbinding met anderen? Wat zijn jouw patronen hierin? Wat heb je aangeleerd als kind, wat voor verhaal hou jij nog vast? Deze wandeling ont-dekken we wat ons (onbewust) soms nog tegenhoudt om écht verbinding te maken met onszelf en met elkaar. We hoeven alleen maar ons licht erop te laten schijnen en beseffen dat het níet waar is, dan laat het verhaal ons los. Stap voor stap.

Dan kunnen we elkaar ontmoeten van hart tot hart. Er kan 'zomaar' een pareltje zitten in het ontmoeten van een wildvreemde, die 'zomaar' heel vertrouwd voelt. Kleine verbindende hart-oefeningen en een korte oefening in hoe we met onszelf en met elkaar verbindend kunnen communiceren laten de liefde stromen tijdens deze Bewuste Wandeling.  

De wandeling wordt begeleid door Angela Roelen, de inspirator van Bewust Bollenstreek, maar ook coach/opsteller in haar praktijk LiefdeWerk. Zij heeft van De Liefde haar werk gemaakt en alles staat in het teken van verbinding maken. Makkelijk? Welnee! Maar wel nodig! Uiteindelijk draait alles om De Liefde...

 

"Pas als de liefde stroomt in jou, kan het onvoorwaardelijk overstromen naar anderen en in alles wat je doet. Dát is LiefdeWerk!"

Wandel je mee? Samen laten we de Liefde stromen, met een hoofdletter L!

Juist ook als je het (nog) moeilijk vindt om je open te stellen en verbinding te maken, nodigen we je van harte uit! We zijn allemaal onderweg...

 

We verzamelen om 10.30 uur bij de betaalautomaat op het grote parkeerterrein van Langevelderslag. We lopen door de duinen en over het strand weer terug. Na afloop (12.00u) drinken we gezellig met elkaar koffie of thee voor eigen rekening bij Het Broodthuis. Afsluiting rond 12.30u.

De wandeling is gratis (wel betaald parkeren) en aanmelden kan hieronder.

Besluit je om op het laatste moment toch mee te wandelen dan kan dat ook! Er is in onze prachtige duinen en aan zee plek genoeg.

Meer Informatie + Aanmelden

01 juni 2019

06-22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Langevelderslag, Langevelderslag 52, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.