DO 10 januari 2019 19.30-22.15 uur
Lezing Juglen Zwaan [Eet je gezond in de supermarkt!]
Lisse

Waar moeten we rekening mee houden als we boodschappen doen? Jaarlijks komen er meer dan een miljoen medische onderzoeken uit, waardoor het een hele klus is om bij te blijven. Juglen maakt het je gemakkelijk door deze kennis kant-en-klaar aan te reiken en te vertalen naar de supermarkt. De meeste mensen zijn wel bekend met de nadelen van suiker en e-nummers, daarom gaan we in deze lezing een stapje verder. Naast dat je kennisniveau wordt opgeschroefd, zal Juglen je ook inspireren om met plezier gezonder te leven.

Inloop 19.30u
Lezing 20.00-22.15u (incl pauze)
€ 25 incl koffie/thee én Sharp Sharp proeverij 
Kaarten reserveren via onderstaand formulier, waarna je een link ontvangt om te betalen via iDeal. Na ontvangst van betaling, krijg je een bevestiging. Max. 50p. Dus wees op tijd!

RESERVEER EN BETAAL HIER JE TICKETS!


Over Juglen Zwaan
Juglen Zwaan is een bekend spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies. Meer over hem en om zijn informatieve nieuwsbrief aan te vragen: www.ahealthylife.nl

 

Voucher € 10 voor "Gezondheid begint met een goede drol"
Inschrijven voor 'Eet je gezond in de supermarkt' is nu extra interessant want alle bezoekers van deze lezing krijgen een voucher ter waarde van 10,00 Euro voor een aanvullende infoavond 'Gezondheid begint met een goede drol'. Deze avond vindt plaats op donderdag 14 februari in de Loft in Lisse en wordt georganiseerd door drie professionals uit de Bollenstreek op het gebied van orthomoleculaire voeding en therapie: Petra Hoek (pH Vitaal), Yvonne Kuijers (Your Natural Life) en Mirjam Ruigrok (HartExperts).


Over Bewust Bollenstreek
Bewust Bollenstreek is een netwerk en platform met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving in de Bollenstreek. Dat doen we met 140 aangesloten professionals én door regelmatig evenementen te organiseren, zoals masterclasses, lezingen, dansfeesten en infoavonden. Wil je op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda in je mailbox: www.bewustbollenstreek.nl/nieuwsbrief. 

Over De Oude Pastorie
We organiseren deze lezing in een nieuw, sfeervol restaurant in een monumentaal pand in Lisse. Een mooie combinatie van oud en nieuw. De menukaart is verrassend, met biologische vega/n opties op de kaart. Een reden waarom ook zij zijn aangesloten bij Bewust Bollenstreek.

Meer Informatie + Aanmelden

10 januari 2019

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Restaurant De Oude Pastorie, Grachtweg 2, Lisse

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.