WO 27 oktober 2021 19.00-21.00 uur
Start Healing Circle voor Vrouwen #7, verbinding van hart tot hart (5x)
Noordwijk-Binnen

We komen samen in een kring van openheid, authenticiteit en verbinding. In het geven en ontvangen van Liefde, helen we onszelf en elkaar. En herinneren ons weer de Liefde, de Liefde die we zijn.

We kunnen zoveel meer dan je denkt, als je leert voelen en afstemmen met je hart. Healen kan iedereen. De cirkels zullen je herinneren aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Laat je verwonderen!

PROGRAMMA

We komen aan, voelen en delen hoe we erbij zitten. In de kring besluiten we met elkaar, wie die avond het middelpunt van de healing circle zal zijn. We diepen samen uit, wat het verlangen is van diegene. Dat uitdiepen van dat hartsverlangen is al een prachtige herinnering aan de Liefde.

Na heerlijk ontspannen oefeningen om weer te verbinden met ons lichaam, volgt een begeleide meditatie. Daarop gaat degene met het hartsverlangen in de cirkel zitten, en stemmen de anderen af, van de bron, van hart tot hart. Hoe bijzonder om op die manier, in die eenvoud, met elkaar te zijn. Zo is healing altijd al bedoeld. In die eenvoud.

We delen wat ieder heeft ervaren. Hoe helpvol voor degene in het midden van de circle. En helend en bevestigend voor de anderen, hoe ieder afstemt op zijn eigen manier. We ronden af met een korte ontspanningsmeditatie.

Tijdens de vorige Healing Circles werd het samenzijn in openheid en waarheid als heel fijn ervaren. En er werden werkelijk transformaties waargenomen, zoals: vrijer, meer ontspannen, zachter, meer hier, meer kunnen verbinden. Dat is wat landen in het hart doet. Doe je mee?

Een herinnering aan onze natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk.

DEELNAME

Je schrijft je in voor 5 bijeenkomsten via www.liefdewerker.nl/agenda. Zo vormen we samen krachtige groepsenergie.
Jouw bijdrage: € 75 incl. thee/lekkers. Na betaling is je deelname definitief.

Vragen? Bel je even? 06 22329846

Data: 27 okt, 10 nov, 24 nov, 8 dec, 22 dec

LIEVER INDIVIDUEEL

Ja, heb je een verlangen om te landen in je hart, maar voel je nog teveel blokkades om dat in een groep te doen? Maak dan een afspraak voor een individuele sessie of een traject van 5x met coaching en opstellingen. Mail angela@liefdewerker.nl of app 06 22329846.

Over Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door liefdewerker Angela Maria. Een inspirerende plek om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn. Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden, spirituele proeverijen, ligconcerten, creacafé, blotevoetendansen, lezingen en samen eten. Er is een gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten) & kledingruilfeestjes.

Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere zaterdag Wandeling van Binnen naar Zee 11.00-12.30u

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er ... wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl

Meer Informatie + Aanmelden

27 oktober 2021
75 | voor 5x

0622329846
angela AT liefdewerker DOT nl

Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.