MA 06 september 2021 19.30-21.00 uur
Start Cirkel 'Omgaan met Verlies, op mijn eigen manier' met Annette Oppenberg 6x
Noordwijk-Binnen

Cirkel ‘Omgaan met Verlies’ met Annette Oppenberg

In ieders leven komt verlies voor, groot of klein. Er wordt van je gevraagd om los te laten, maar hoe doe je dat als je vast wilt blijven houden aan wat je had? In onze Nederlandse cultuur wordt er niet echt meer doorgeven hoe je met verlies om kunt gaan. We vinden het lastig om heftige emoties te hebben en zijn geneigd om onze pijn binnen te houden.

Het is bevrijdend om te delen met elkaar. Wat is jouw verlies? Hoe heb je het ervaren? Welke invloed had het op je of heeft het nog steeds? We kunnen zoveel van elkaar leren! Durven verbinden met elkaar, juist nu je het moeilijk hebt, geeft troost en biedt steun. Zodat jij je niet alleen hoeft te voelen ook al is het jóuw verlies.  In een veilige cirkel delen werkt helend. Het laat liefde stromen voor jezelf, voor anderen en zorgt ervoor dat je opschoont van binnen. Zodat je opnieuw kunt beginnen.

Elk einde is namelijk ook een nieuw begin…de cirkel van het leven. Als je werkelijk mag rouwen om je verlies, voel je ook de behoefte om het leven te omarmen. Om te vieren wat je hebt! En te bezinnen waar je heen wilt bewegen.

Er zit een mooie opbouw in de 6 avonden. Op elke avond staan we stil bij een onderdeel van het verwerkingsproces zodat jij verder komt. Het is fijn als je er elke keer bij kunt zijn maar niet noodzakelijk. Waar je ook staat in je eigen proces, je bent welkom! Wat de cirkel waardevol maakt, zijn juist jullie persoonlijke ervaringen.  Precies zoals het voor jou op dit moment is.

Praktisch

Data: 6 sept, 20 sept, 4 okt, 18 okt, 1 nov, 15 nov
Tijd: 19.30-21.00u
Bijdrage: € 90 voor 6 bijeenkomsten, incl. thee/lekkers
Locatie: Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Aanmelden: www.liefdewerker.nl/agenda

Wil je meer informatie? Vooraf even kennismaken? Bel Annette: 06 43910183.

Over Annette Oppenberg

Hi, ik ben Annette. Een warme, betrokken en goedlachse vrouw van 54 jaar. Midden in de overgang, joepie! Solve !t Coaching heet mijn praktijk in Voorhout. Onlangs ben ik erachter gekomen dat Solve !t niet meer past bij wie ik nu ben. Ik ben uit mijn jas gegroeid en ga helemaal opnieuw beginnen. Het voelt zo bevrijdend!

De naam die in me opkwam is  ‘Ik zing mijn eigen lied’ net zoals vogels doen. Je eigen ware lied zingen dat je van nature is gegeven. Het is mijn pad om mezelf steeds weer te bevrijden van me minderwaardig voelen naar beseffen dat ik compleet ben. Alles is er al! We zijn allemaal volwaardig, ongeacht de littekens die we dragen. Door invloeden van buitenaf en nare ervaringen doen ons geloven dat we niet voldoen. D.m.v. coaching, wandelingen en workshops begeleid ik mensen naar volwaardigheid. Wat je in de buitenwereld ziet is een afspiegeling van je binnenwereld. Samen speuren we onbewuste overtuigingen op die omgezet worden in liefde voor jezelf. Weten èn voelen dat je goed genoeg bent. Precies zoals je bent!

Daarnaast heb ik veel verloren in mijn leven. Mijn baby zusje, die maar 1 dag oud mocht worden. Terugkeer naar Nederland op mijn 12e waarbij ik me een jaar lang ontheemd voelde. De scheiding van mijn ouders na jarenlange spanningen. Mijn eigen scheiding en de totaal onverwachte dood van mijn lieve middelste broer. Wat ik hiervan geleerd heb is dat het belangrijk is om goed te verwerken. Om de pijn van het verlies toe te laten zodat je het uiteindelijk echt achter je kunt laten. Heel fijn dat er nu een cirkel komt Omgaan met Verlies waarin we met elkaar onze ervaringen kunnen delen.

Ja, wil je omgaan met jouw verlies, maar doe je dat liever individueel? Dan kun je een afspraak maken voor een individueel coaching traject. 

Over Herberg De Liefde

Spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde is een initiatief van Angela Maria (tevens oprichter Bewust Bollenstreek en LiefdeWerker). Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden met napraatcafé, blotevoetendansen, lezingen, ligconcerten en spirituele proeverijen. Er is een gratis MaandViering, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats! 

We geloven in de kracht van samen. Kijk op onze agenda voor meer informatie over onze Cirkels:

  • Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
  • Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
  • Healing Circle met Angela Maria
  • Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
  • Filosoferen en mediteren met Olivier van Gulik
  • Spiritualiteit in de opvoeding met Sietske Damstra
  • Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren? Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er ... wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

 

==> Kijk en luister onderaan naar een interview van Angela (initiatiefneemster Herberg De Liefde) met Annette over deze Cirkel Omgaan met Verlies in dit YouTube filmpje:

Meer Informatie + Aanmelden

06 september 2021 | 20 sept, 4 okt, 18 okt, 1 nov, 15 nov
90 | voor 6 bijeenkomsten

Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.