VR 03 september 2021 10.00-12.00 uur
Start Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela Maria (10x)
Noordwijk-Binnen

Telkens wanneer je je ego loslaat en kiest voor Liefde, noemt de Cursus dat een wonder. Het wonder is dus een nieuwe kijk, een innerlijke omslag. Van beperking en angst naar leven in overvloed en Liefde. Van je hoofd naar je hart. Wil je ook weer ontdekken dat je de Liefde bént én de moed hebben dat te léven? We gaan samen aan de slag met het boek Een Cursus in Wonderen!

 • Je leert zuiver waarnemen
 • Je leert jezelf zien als… Liefde.
 • Je leert ook anderen zien als… Liefde.
 • Je bevrijdt je werkelijk van wat je niet bent
 • Lessen in vergeving en verzoening (in plaats van veroordelen en conflicten)
 • Je ervaart innerlijke vrede, verbondenheid en spiritualiteit in je dagelijks leven
 • Een weg in Vrijheid, Waarheid, Wijsheid, Liefde

In de praktijk

We komen om de week bij elkaar. 10x, op vrijdagochtend van 10-12u op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Voor iedere bijeenkomst lees je 1 hoofdstuk uit de Cursus. We bespreken bepaalde passages uit de gelezen tekst (hoofdstuk 11 tot en met 21) en gaan actief aan de slag met een van de oefeningen, die we de 2 weken ervoor dagelijks thuis hebben gedaan. Ondersteunend hierbij is de podcast van LiefdeWerk met dagelijkse lessen van 5 minuten! We delen ook hoe we deze ervaren (hoe fijn om een ‘stok achter de deur’ te hebben, door te weten dat de hele groep ermee bezig is!). Ons dagelijks leven is één grote oefening in een terugkeer naar Liefde. We delen in de groep wat we tegenkomen.

Data: 3 september, 17 september, 1 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november, 10 december, 24 december (in overleg met de groep kunnen we deze ook verplaatsen), 7 januari.

Kun je er een keer niet bij zijn? Dan kunnen we tussentijds op een ander moment afspreken, zodat je toch bijblijft met de groep. Heb je de eerste reeks van 10 bijeenkomsten niet meegedaan? Je kunt altijd instromen! We maken dan van tevoren een kennismakingsafspraak, waarbij we elkaar bijpraten over de eerste 10 hoofdstukken.

Heb je de Cursus al eens gedaan? Laat je ver-wonder-en wat verdieping brengt én wat het doet om het in een groep te beoefenen en ervaren.

Wil je hierna verder? De volgende Cursusgroep van 10 bijeenkomsten start op 21 januari, waarbij we de laatste hoofdstukken 22 t/m 31 oppakken. En de dagelijkse beoefening ook weer starten met de groep.

Na iedere bijeenkomst

Ontvang je een mail, met daarbij een samenvatting van de afgelopen bijeenkomst én de opgave van de te lezen tekst en dagelijkse oefeningen voor de komende bijeenkomst. En leuke en handige links naar YouTube of internet, voor inspiratie over de Cursus. Hou het luchtig én leuk, maar wél met een bereidheid om te leren, dát is de wonderbereidheid :).

Het boek

Het boek ‘De Cursus in Wonderen’ is de basis van deze cursus. Aanschafprijs € 67,50. Het boek vormt de belangrijkste inspiratiebron voor grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Williamson. Veel mensen hebben het boek aangeschaft, maar komen er niet toe om de cursus ook echt te doen. Hoe waardevol om het echt met elkaar te lezen, beleven, beoefenen! Op het Internet is veel te vinden over De Cursus in Wonderen. Steun je lokale boekhandel. Die kan dat goed gebruiken in deze tijd!

We hebben ook een paar exemplaren te leen!

 

Samen onderweg op het pad van de Liefde met de Cursus in Wonderen.

Ook dat is LiefdeWerk. Doe je mee?

 

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk. 

 

INDIVIDUEEL

Ja, wil je ook kiezen voor een leven in Liefde, is er liefdewerk aan de winkel, maar wil je liever individueel begeleid worden? Maak een afspraak voor een individuele coaching sessie of familieopstelling via angela@liefdewerker.nl. Of maak kennis voor een coaching traject van 5 sessies.

 

Herberg De Liefde

 

Spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde is een initiatief van Angela Maria (tevens oprichter Bewust Bollenstreek en LiefdeWerker). Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden met napraatcafé, blotevoetendansen, lezingen, ligconcerten en spirituele proeverijen. Er is een gratis MaandViering, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats! 

We geloven in de kracht van samen. Kijk op onze agenda voor meer informatie over onze Cirkels:

 • Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
 • Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
 • Healing Circle met Angela Maria
 • Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
 • Filosoferen en mediteren met Olivier van Gulik
 • Spiritualiteit in de opvoeding met Sietske Damstra
 • Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren? Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er ... wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

 

Meer Informatie + Aanmelden

03 september 2021 | 10 bijeenkomsten, om de week
150 | voor 10 bijeenkomsten

06 22329846 (Angela Mari
angela AT liefdewerker DOT nl

LiefdeWerk, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.