DO 03 september 2020 19.30-22.00 uur
Rutger Bregman, De meeste mensen deugen: samen Live Stream kijken op het grote scherm!
Noordwijk

Wat een bijzonder boek 'De meeste mensen deugen'. Ook als je het  boek níet hebt gelezen, maar wel geïnteresseerd bent om op een andere manier te kijken naar de samenleving, zul je geïnspireerd raken door Rutger Bregman!

"Dit is een avond over een radicaal idee.

Een idee waar machthebbers al eeuwen bang voor zijn. Waar religies en ideologieën zich tegen hebben gekeerd, media maar weinig over berichten en de geschiedenis één lange ontkenning van lijkt.

Het idee: de meeste mensen deugen. Dat toont Rutger Bregman aan in dit college, gebaseerd op zijn bekroonde gouden boek De Meeste Mensen Deugen. 

Met overdonderende bewijs en verrassendste verhalen uit de geschiedenis, psychologie, biologie en economie, laat Bregman zien dat mensen niet geneigd zijn tot het slechte, maar juist tot het goede.

Na deze avond weet je dat de wereld radicaal kan veranderen en kijk je voor altijd anders naar het nieuws, de politiek, en de wereld om je heen.

'Waarom de meeste mensen deugen' is een theatertour van het Haagsch College en De Correspondent.

- Rutger is historicus en auteur. Zijn laatste boek De Meeste Mensen Deugen is meer dan 200.000 keer verkocht in Nederland en werd ook in onder andere de VS, Groot-Brittannië en Duitsland een bestseller.

 

Programma

19.30 Inloop met thee/lekkers

20.00 Start Live Stream van de show van Rutger vanuit het Haagsch College

22.00 Napraatcafé

22.30 Sluiting

Graag aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Op het laatste moment aansluiten kan ook, als er plaats is (max 30p).

 

Ik ben zelf fan van Rutger Bregman! Wat een goed onderbouwd boek met een mooie boodschap heeft hij geschreven. Passend in deze tijd! Dus.. ik had een kaartje gekocht en bedacht... laten we de boodschap delen. Dus vanuit enthousiasme kijken we het samen op het grote scherm, dan kunnen we er ook over napraten. De avond is gratis. Fijn als je een bijdrage in het potje doet voor thee en lekkers. Op naar een nieuwe tijd!

Angela

Meer Informatie + Aanmelden

03 september 2020

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Ontmoetingsruimte Bewust Bollenstreek (voormalige ABN/AMRO), Lindenplein 6, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.