VR 08 maart 2019 10.00-02.00 uur
Internationale Vrouwendag
Amstelveen

Jaarlijks wordt in Amstelveen de Internationale Vrouwendag gevierd. Het lukt de organisatie om ieder jaar een inspirerend programma neer te zetten. Zo ook dit jaar.

De Internationael Vrouwendag van 2019 staat in het teken van Gendergelijkheid en Heldinnen, door het Amstelveense comité vrij vertaald naar SHEroes.

-Wist je dat vrouwen exact 100 jaar geleden stemrecht kregen? Ook dat mag gevierd worden.

Programma op donderdagavond 7 maart

Workshops bij Rabobank Amstel en Vecht

18:00 Inloop en registratie

18:20 Welkom en introductie: Ritika Mehra

18:30 Duurzaam Leiderschap: Ilona Maas

18:50 Flow Life Planning: Jenny Koch

19:50 Samenvatting en dankwoord: Rikita Mehra

21:00 Borrel en netwerken

21:30 Sluiten programma

  • Doelgroep: man/vrouw die een stap vooruit willen maken in het realiseren van hun profesionele ambities (25 deelnemers)
  • Locatie: Rabobank Amstel en Vecht

Programma op vrijdag 8 maart 

Symosium en fototentoonstelling Cobra
Liz Early heeft onder vele andere zaken een prachtig programma samengesteld in het Cobra museum. Zij heeft ervaring in het organiseren van symposia met boeiende sprekers maar heeft zichzelf overtroffen in locatie (Cobra), sprekers (we houden u op de hoogte) en een prachtige fototentoonstelling over SHEroes. Anette Brolenius, kunstfotograaf, tentoonstelling UNSUNG bij Cobra Museum.

Bewustzijnsmarkt 

Kom kennis maken met professionals van Bewust Amstelland die werkzaam zijn  op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn. Locatie op het plein voor het Cobramuseum van 10.00-16.00 uur

Bibliotheek Venstra
Beauty & brains Pascale Lefebvre, kunstenares uit Amstelveen, heeft bibliotheek Amsteland betrokken, zij komen snel met hun programma naar buiten. Zelf verzorgt Pascale 3 interactieve performances tijdens IWD 2019. Door haar betrokkenheid bij debatwedstrijden voor scholieren, samen met Rotary Club Amstelveen-Amstel, zullen twee fantastische sprekers de Party in P60 hosten.

BV Amstelveen in café P60

Een special deze keer over Vrouwenzaken m/v. Leslie Doornik, de vrouw achter BV Amstelveen weet de sheroes in Amstelveen goed te vinden! Leslie heeft achter de schermen veel bewogen om vrouwendag 2019 een voor veel mensen toegankelijke positieve ervaring te maken.

Party in P60

Ritika Mehra, oprichter van stichting 'Bridging the gap', vind het belangrijk dat Internationale vrouwendag gezamenlijk gevierd wordt en daadwerkelijk vrouwen van alle achtergronden bijeenbrengt zodat het internationale karakter van Amstelveen tot uiting komt. Alle aspecten van het vrouw zijn komen dankzij haar aan bod op deze dag: van business woman tot moeder, van dochter tot multitasker. Daarom kan op vrijdag 8 maart bij P60 iedereen terecht voor een modeshow.

Namen Meiden van Halal, DJ Natarcie, Fransisca Burgos Salsaband. Daarom kan op vrijdag 8 maart bij P60 iedereen terecht voor een modeshow, een DJ en twee bands.

International Foodmarket

Dit jaar zal Josje Mijlen van Su&Zo de Surinaamse Keuken presenteren in P60. Josje: “Heel leuk om mee te doen en leuk dat naast Indiaas, Marokkaans, Iraans en ander eten ook de Surinaamse keuken een plek heeft op Internationale Vrouwendag!”

Vrouw en Sport

Onze sportvrouw iris Meertens van het Sportbedrijf is dit jaar weer bezig met een vrouwensportevent. Gezien de steeds belangrijkere rol die vrouwen in de sport krijgen in Nederland en vooral gezien het feit dat daar eindelijk aandacht aan wordt gegeven, onmisbaar voor vrouwendag 2019!

Alle vrouwen horen erbij!

Het supporting team van Participe, Marjo Fambach (communicatie) en Caron Honold (wijkcoach) doen hun best om heel Amstelveen te betrekken!

 

 

Meer Informatie + Aanmelden

08 maart 2019


vrouweninamstelland AT gmail DOT com

Rabobank, Cobra Museum, P60, plein vóór P60, Venstra, Amstelveen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.