VR 28 april 2017 20.00-22.00 uur
Gong en Kristallen klankschalen healing meditatie
Amersfoort

Ervaar een diepe ontspanning tijdens dit healing workshop. Luister naar de harmoniserende klanken van deze oeroude instrumenten, bespeeld door Indiase yogaleraar Gurbatschan, en doe nieuwe energie op.
Ben je op zoek naar ontspanning en rust? Wil je meer in harmonie zijn met jezelf en je omgeving? Doe dan mee met de kristallen klankschalen meditatie!

Diepe ontspanning:Ontspanning door middel van klank is een geweldige manier om dat te bereiken. De mooie klanken, gecombineerd met de trillingen van deze bijzondere instrumenten, zorgen voor een diepe ontspanning. De kristallen klankschalen brengen een positieve verandering in jezelf en werken in op je lichaam, je gevoelens, emoties en herinneringen. Het werkt diep op je onderbewustzijn en zorgt dat oude patronen worden doorbroken.

Innerlijke massage:Doordat ons lichaam voor zo’n 70% uit water bestaat, voel je de trillingen door je hele lichaam. Je krijgt als het ware een innerlijke massage en dit brengt je tot rust. Door de mooie klanken houdt je even op met ‘denken’ en kun je loslaten wat je bezig houdt. Echt even een moment voor jezelf.

Uniek trillingspatroon:Alles om ons heen vibreert en is beweging, omdat alles energie is. Alles heeft een uniek trillingspatroon, ook jij en ik. Een gezond lichaam heeft een eigen trilling. Het is goed afgestemd en trilt zuiver in zijn eigen frequentie. Wanneer je niet lekker in je vel zit, gestrest bent of lichamelijke klachten hebt, is deze trilling verstoord. Hierin helpen de trillingen van de kristallen klankschalen! Eerst zal het lichaam mee trillen met de instrumenten.

Meer Informatie + Aanmelden

28 april 2017 | Hierna volgende datum is 9 juni 2017
30,99 | Early bird prijs: € 25,99* (* Je betaling dient uiterlijk 1 week vóór aanvang van de workshop bij m

06-52882975
g.g.narang AT gmail DOT com

Yogastudio Gurbatschan Amersfoort, Zielhorsterweg 85, 3813 ZX, Amersfoort

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.