DO 03 september 2020 20.00-22.00 uur
50 jaar UPS! Gratis webinar

Sommige mensen schrijven een boek over hun leven met de belangrijkste lessen die zij tot dan toe hebben geleerd. Ik geef een webinar! Mijn leven bestaat uit 50 jaar ups, mijn glas is altijd halfvol namelijk. 50 jaar ups dankzij de downs of ondanks de downs;-)?

In dit webinar deel ik mijn allerbelangrijkste lessen. Een leven met ups en downs, mijn niet aflatende positivisme en de drive om te blijven groeien en ontwikkelen.

Ik laat zien hoe de #LOA (Wet van de aantrekking)werkt. Uit welke onderdelen deze wet eigenlijk bestaat en waarom ieder afzonderlijk deel belangrijk is!

Ik laat zien welke fouten ik heb gemaakt op persoonlijk en zakelijk vlak.

Het webinar gaat over pleasen, schuld(en), schaamte en verantwoordelijkheid gevoel. Over met je hoofd boven het maaiveld uitsteken en dan je publiekelijk laten executeren.
Over ‘helderweten’ over spiritualiteit . Over spirituele bypasses omdat we zo graag ‘goed bezig willen zijn. Over vluchtgedrag en vermijdingsgedrag. Over de drang om erbij te willen horen en om helemaal klaar met je eigen gemiep te zijn! Over Living on the edge, hoge pieken en diepe dalen. Over therapie, trainingen, paaz-afdeling en werken. Over voorwaardelijke en onvoorwaardelijke liefde. Over moederschap en manager en ondernemer zijn.

Trouw aan jezelf blijven of worden? Gezond egoïsme…. Closing the gap en manifesteren. Afstemmen en het gemiddelde van de 5 mensen waarmee je je omringt. Authenticiteit! Zelfliefde en de holistische kijk op het leven en ziek zijn!

50 jaar Athilde, het is een prachtige reis en ik zou er geen dag van hebben willen missen. Mijn puzzel is steeds completer, de samenhang tussen alles is helder! Ik verheug me op de komende 50 jaar.

Denk jij yess, ik wil die samenhang ook horen? Ik wil luisteren naar de fouten en inzichten van haar? Ja, inspireer me maar met jouw reflectie tot nu toe? Geef je dan op voor dit webinar. 

Aanmelden kan gratis via de link hieronder of in het FB evenement:

WEBINAR 50 jaar ups

 

Meer Informatie + Aanmelden

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.