ZA 07 maart 2020 20.00-22.30 uur
Klinken met de natuur aan de IJssel. Beleef de verbinding met Frank Schagen,
 Eric Bearclaw van Grootel en Yae
Zutphen, De Hoven

Frank Schagen, gitaar, didgerido, percussie, zang,

Eric van Grootel, Bearclaw, zang, recitatie, klankschalen, sjamanentrommel,

space holder Yael.

In de natuur beleven we het contact, de eenheid, met onze muziekinstrumenten, stilte en aanwezigheid, door te verklanken wat zich aandient. Hierdoor ontstaan andere klanken dan we op een podium oproepen: impressie in plaats van zelf-expressie. De trillingsfrequentie wordt verhoogd. Er opent zich een veld van heling waarin de zintuigen open gaan en stress kan wegvloeien. Daarbinnen willen we met ons bewustzijn aanwezig zijn, in het hier en nu, samen, in verbinding met de deelnemers en andere waarnemende wezens.

Jij bent van harte uitgenodigd als deelnemende getuige. Maak contact met jezelf en de natuur. Volg de klanken en open je voor de ervaringen die zich aandienen, ook als je ze slechts ten dele begrijpt. Beleef de reis op je eigen, unieke manier. We verrijken elkaar door onze observaties met elkaar en met respect te delen. 

Vier uitgangspunten. Natuurwezens nodigden ons voor deze taak uit en gaven Eric vier thema’s. “Natuurwezens waarnemen”: klinken vanuit dienstbaarheid aan het waarnemen. "Neem ze voor waar”: klinkend vanuit waarnemen wordt het bestaan van de aanwezige wezens bevestigd. “Optreden”: op een actieve manier aanwezig zijn. “Ga ervoor staan”.

Meenemen. Waterdichte kleding  en iets om lekker te zitten.Tekenspullen zijn welkom, muziekinstrumenten met mate, ter ondersteuning van Frank en Eric. Het wordt geen samenzang- of trommelbijeenkomst. Wij zorgen voor thee en wat lekkers.

Voor routebeschijving  en adres als het regent; en voor aanmelding:   of

Meer Informatie + Aanmelden

07 maart 2020
0,00 | 25 Euro, of 15 voor de kleine beurs

06-30868245
ericvangrootel AT gmail DOT com

Tibetaanse stoepa aan de IJssel, De Vliegendijk, de Hoven, in een bomengroep aan de IJssel, 300 meter voorbij het gebouw "de IJ, Zutphen, De Hoven

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.