VR 14 februari 2020 13.00-16.30 uur
Workshop Numerologie
Leuvenheim

In een  van de nieuwsbrieven is aangekondigd dat Tineke Veenstra een boek geschreven heeft, getiteld “Drie maal drie is negen”. In dit boek, uitgegeven aan de vooravond van haar 63e verjaardag, beschrijft zij welke lessen zij in dit leven gehad heeft en hoe zij hiermee omgegaan is. Een belangrijk moment in haar leven was de dag waarop zij door een lezing van een numeroloog te horen kreeg wat haar numerologische bestemming is in dit leven: die van de leraar. Het bevestigde iets waarvan zij altijd al geweten had dat het zo was en waar ze ook naar gehandeld had. 

Zij verdiepte zich vanaf dat moment steeds meer in numerologie en integreerde dit in haar praktijk als loopbaancoach. Inmiddels heeft zij zelf een transformatie ondergaan en is ze zichzelf ‘transformatiecoach’ gaan noemen. Het gaat immers nooit over de arbeidsloopbaan in een mensenleven. Het gaat over de vraag: “Waar gaat mijn leven over?” en daarna volgt vanzelf hoe dat vorm gegeven kan worden in (zinvol) werk.

Op vrijdag 14 februari houdt Tineke een workshop over haar boek. Het is een interactieve lezing. Zij vertelt over hoe je leven soepel kan verlopen als je datgene doet waarvoor je geboren bent. Hoe je angst en spanning los kunt laten en kunt gaan vertrouwen op je innerlijke leiding, waardoor het kan gaan stromen in je leven.

Ook komt aan de orde wat numerologisch gezien jouw bestemming is. Leef je die? Dan leef je in het algemeen ontspannen. Leef je die niet? Dan ontstaat er spanning en kun je uiteindelijk overspannen worden. Is het tijd om het roer om te gooien? Ervaar je stress in je huidige situatie? Of het nu gaat om je werk, je relatie, je woonplek, je eigen bedrijf, het gaat allemaal om hetzelfde: durf je over te geven aan je droom en manifesteer het!

 

 

Informatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op 14 februari van 13.00 uur tot circa 16.30 uur op De Wildbaan aan de Spankerenseweg 16 in Leuvenheim. 

Deelname aan de workshop kost € 39,-- euro per persoon. Dit is exclusief 21% btw. Voor een kop koffie of thee wordt gezorgd. Na afloop van de workshop is er nog een borrel.

 

 

Je vindt deze workshop ook op Facebook. Leuk als je daar ook aangeeft dat je erbij bent!

Graag tot 14 februari!

 

 

Meer Informatie + Aanmelden

14 februari 2020
7 | inclusief kop koffie of thee na de wandeling

06 531 70 345
info AT bewustachterhoek DOT nl

Landgoed De Wildbaan, Spankerenseweg 16, Leuvenheim

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.