VR 13 december 2019 10.00-12.30 uur
Geef een cadeautje! - Besloten netwerkbijeenkomst in decembersfeer
omgeving Winterswijk

Geven, ontvangen en samenzijn

Op vrijdagochtend 13 december vanaf 10 uur vindt de laatste bijeenkomst van het netwerk van 2019 plaats op een heel gezellige en sfeervolle plek in de buurt van Winterswijk. Deze keer zijn alleen de bij Bewust Achterhoek aangesloten ondernemers en -professionals uitgenodigd.

In de sfeer van de december maand staat deze ochtend in het teken van geven en ontvangen. Je mag een collega ondernemer of -professional namelijk een cadeautje schenken!

Een aantal jaren geleden hebben we dit al eens eerder gedaan en dat werd een heel fijne ochtend. Alle deelnemers brachten een cadeautje mee en die werden, at random, aan elkaar gegeven. Iedereen genoot van het geven en ontvangen en bovendien konden we op deze manier nader kennismaken met elkaar.

Wat is het idee?

Kom naar de netwerkbijeenkomst en neem een cadeautje mee. Dit kan van alles zijn: een (kennismakings)behandeling, een (korte) sessie, deelname aan een workshop, een boek, een product, samen thee drinken, verzin het maar. Je pakt je cadeautje mooi in of schrijft je cadeautje op een kaart en pakt die in.

Bij binnenkomst worden alle cadeaus op een tafel gelegd en daarna ontvangen we om de beurt ons cadeautje. De ontvanger pakt het uit en leest het voor. En als je wilt mag je als gever zelf nog een toelichting geven op het cadeau. Het is voor iedereen een verrassing welk cadeau ze ontvangen!

Ondertussen genieten we van koffie en thee met lekkernijen.

Praktische informatie

De ochtend start om 10 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. Je bent welkom om daarna nog te blijven lunchen. Alle consumpties zijn voor eigen rekening. Voor de consumpties geldt: alles voor een speciale Bewust Achterhoek prijs; alle lunchgerechten € 6,00. Ook hier regent het cadeautjes! De bijeenkomst vindt plaats op een locatie in de omgeving van Winterswijk.

Aanmelden is fijn zodat we ongeveer weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Maar je kunt ook op het laatste moment besluiten om te komen, als je maar een cadeau meeneemt. Zo weten we dat er voor iedereen een cadeautje is. 

Weet je al dat je er graag bij wilt zijn op 13 december? Laat het dan weten door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info AT bewustachterhoek DOT nl.

Graag tot 13 december!

Meer Informatie + Aanmelden

13 december 2019
Gratis | Consumpties voor eigen rekening

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

wordt nog bekend gemaakt, omgeving Winterswijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.