ZA 09 maart 2019 10.00-12.30 uur
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling
Leuvenheim

Bewust Achterhoek brengt mensen die bewust, gezond en duurzaam willen leven in de Achterhoek graag bij elkaar. We organiseren daarom iedere maand een inspiratiewandeling voor jou onder begeleiding van een (wandel)coach.

Op zaterdag 9 maart begeleidt Tineke Veenstra van Kernkracht10 ons in deze periode van overgang van winter naar lente tijdens een wandeltocht-met-diepgang in Leuvenheim.

Wordt het een Survivaltocht? Een Pelgrimstocht? Of misschien wel een Queeste? Laat je verrassen door inspirerende en diepzinnige vragen over het leven. Leef jij het leven waarvoor je geboren bent? Ben je aan het overleven, of heb je een missie? Hoe ga je hier mee om? Hoe zet je het in de praktijk neer? Wat beteken jij voor anderen, en vooral: voor jezelf?

We wandelen in de prachtige omgeving van Landgoed De Wildbaan in Leuvenheim. Tijdens deze wandeling gaan we, hetzij in tweetallen, hetzij in de groep (hangt af van de grootte) ontdekken op welk punt jij staat in je leven en wat je momenteel kunt gebruiken aan inzichten en steun om je weg te vervolgen.

Informatie en aanmelden

We verzamelen op zaterdag 9 maart om 10.00 uur bij de locatie van Kernkracht 10, gevestigd in De Wildbaan aan de Spankerenseweg 16 in Leuvenheim. Aan het einde van de wandeling drinken we hier ook koffie. We sluiten kort na 12 uur, uiterlijk 12.30 uur de ochtend af.

Deelname aan de wandeling kost 10 euro per persoon. Dit is inclusief 21% btw en een kop koffie of thee na afloop van de wandeling. 

Wandel je graag mee dan is het fijn als je je van tevoren aanmeldt. Zo weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Geef je op door onderstaand formulier in te vullen. Betalen kan dan direct met iDeal. Je betaalt 9,99 euro inclusief btw - dat is 8,26 euro exclusief BTW - en ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving.

Alleen na betaling is deelname aan de wandeling bevestigd. Mocht je 9 maart niet aanwezig kunnen zijn vanwege ziekte of een noodgeval dan kun je deelnemen aan een volgende wandeling of wordt het bedrag teruggestort.

En ook bij heel slecht weer gaat de wandeling door! Dan wandelen we niet of korter, en zorgen we voor een binnen-programma waarin we aan de slag gaan met het thema.

Je vindt deze wandeling ook op Facebook. Leuk als je daar ook aangeeft dat je meewandelt!

Graag tot 9 maart!

Meer Informatie + Aanmelden

09 maart 2019
7 | inclusief kop koffie of thee na de wandeling

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Landgoed De Wildbaan, Spankerenseweg 16, Leuvenheim

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.