VR 21 december 2018 12.30-15.00 uur
Kerstlunch voor bewuste en duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek
Laren

Op vrijdagmiddag 21 december organiseert Bewust Achterhoek in samenwerking met Julie van der Borch van Landgoed Verwolde in Laren een gezellige, culinaire, lunch in kerstsfeer op de deel van het Tuinmanshuis op Landgoed Verwolde, speciaal voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders èn belangstellende bewuste & duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek.

Samen eten en geïnspireerd raken...

Diana Wesseldijk (Dianakookt) gaat heerlijke gerechten maken met de groenten uit de moestuin. Bij aankomst staat een welkomstdrankje voor je klaar en daarna gaan we aan tafel voor een 3 gangen menu. We sluiten af met een lekkere kop koffie of thee.

Natuurlijk gaan we enorm genieten van de maaltijd en het fijne gezelschap. Daarnaast houden we er binnen Bewust Achterhoek van jou te inspireren in jouw ondernemerschap, dus ook dat komt deze middag aan bod. Hoe we dat precies gaan doen blijft een verrassing, maar saai wordt het niet. :-) Je zult veel collega's ontmoeten en spreken.

Eerst wandelen langs de Dikke Boom?

Voorafgaand aan de lunch is er de mogelijkheid om onder begeleiding van Julie van der Borch langs de Dikke Boom te wandelen waarbij Julie zal vertellen over het landgoed. Vertrek voor deze wandeling is om 11.30 uur. Wandel je niet mee dan ben je welkom om 12.30 uur.

Het is nog geen Kerstmis maar voor je het weet is het wel zo ver. En hoe heerlijk is het om straks, samen met gelijkgestemde collega ondernemers en professionals, het jaar af te sluiten met een sfeervolle kerstlunch? Reserveer die middag dus alvast in je agenda! Of beter, reserveer nu meteen je plaats. De eerste 20 aanmeldingen zijn binnen en er is plek voor 50 deelnemers.

Kosten en aanmelden

Kosten voor deelname aan deze ondernemers kerstlunch zijn 30 euro ex btw voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders. Belangstellende bewuste en duurzame ondernemers en professionals betalen 37,50 euro ex btw. Dit is inclusief een welkomstdrankje en een driegangenlunch. Bij aanmelding kun je aangeven als je vegetarisch wilt eten.

Eet je graag mee geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen. Betalen kan dan direct met iDeal. Kies het passende tarief (30 voor leden, 37,50 voor niet leden). Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving en een factuur. Wil je graag vegetarisch eten geef dat aan in het veld 'Bericht'. 

Je naam komt op een deelnemerslijst die je een paar dagen van te voren, samen met de routebeschrijving, in je inbox ontvangt. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan je gegevens en url van je website door (in het berichtveld) voor plaatsing op deze deelnemerslijst.

Je vindt deze kerstlunch ook op Facebook. We vinden het leuk als je daar ook aangeeft dat je komt!

Graag tot 21 december!

PS: En besluit je dat dit een mooi moment is om je aan te sluiten bij Bewust Achterhoek, lees dan hier verder wat Bewust Achterhoek voor jou kan betekenen. Of ga meteen naar het inschrijfformulier. En natuurlijk betaal je dan het bedrag dat geldt voor leden.
Heb je vragen? Neem contact op met Saskia Juijn, Coördinator van Bewust Achterhoek

Meer Informatie + Aanmelden

21 december 2018

06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Het Tuinmanshuis - Moesgaard van Landgoed Verwolde, Jonker Emilelaan 5, Laren

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.