DO 20 april 2017 10.00-12.00 uur
Netwerkbijeenkomst met lezing over magneetsieraden
Zelhem

Op donderdagochtend 20 april vindt tussen 10 en 12 uur een netwerkbijeenkomst plaats in Praktijk Viva-Gezond van Mariska Oolhorst in Zelhem.
 


 

Behalve dat er ruimte is voor kennismaking en ontmoeting zal Mariska ons meer vertellen over magneetsieraden en de kracht van magneten. Geven magneten echt energie? We gaan het ervaren!

Programma

Je bent welkom vanaf 10 uur. De koffie en thee staan dan klaar. Kort daarna zal Mariska meer vertellen over haar praktijk en de magneetsieraden. Voor en na is er volop gelegenheid kennis te maken met de andere deelnemers aan deze ochtend.

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij Bewust Achterhoek om deel te nemen. Bewuste ondernemers en professionals die kennis willen maken met het netwerk of overwegen zich aan te sluiten bij het netwerk zijn van harte welkom om mee te doen en de sfeer te komen proeven.

Kosten voor bijwonen van deze bijeenkomst zijn 8 euro voor ondernemers die aangesloten zijn bij Bewust Achterhoek en 12 euro voor deelnemers die kennis willen maken. Dit is inclusief BTW, koffie/thee met iets erbij en een bijdrage voor Bewust Achterhoek. Graag zoveel mogelijk contant en gepast betalen bij binnenkomst.

Het adres van de Praktijk Viva-Gezond is Keijenborgseweg 20 in Zelhem. Je vindt de routebeschrijving hier. Voor iedereen met navigatie: Je kunt het beste huisnummer 25 invoeren om op het juiste adres aan te komen. Nummer 25 ligt tegenover nummer 20. Er staan borden aan de weg met Viva-Gezond.

Aanmelden

Wil je deze ochtend graag bijwonen geef je dan op via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info AT bewustachterhoek DOT nl Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen dus meld je op tijd aan!

Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan bij aanmelden je woonplaats en URL van je website door zodat we die op de deelnemerslijst kunnen plaatsen.

Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je een mail met de deelnemerslijst en de routebeschrijving.

Deze bijeenkomst is een co-creatie van Mariska Oolhorst en Saskia Juijn. Mariska verzorgt de locatie, de koffie en thee en de inhoud. En Saskia de communicatie en de administratie. Heb je vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met Mariska Oolhorst of met Saskia Juijn.

Graag tot 20 april!

Mariska Oolhorst en Saskia Juijn

Meer Informatie + Aanmelden

20 april 2017
8 | euro voor aangesloten ondernemers, 12 euro voor belangstellenden


info AT bewustachterhoek DOT nl

Praktijk Viva-Gezond, Keijenborgseweg 20, Zelhem


Meer agenda van Bewust Achterhoek

augustus 2018

VR 31 aug evenement
'Volg je hart' mini festival

Het 'Volg je hart' mini-festival is voor en door mensen die vanuit hun hart leven. Met o.a. lezing Tanja Abbas over haar nieuwste boek, rondleiding van Boer Willem op de tuin, yoga, bio hapjes en drankjes proeverij en veel meer. Boek nu je ticket!
Bewust Achterhoek Lochem

september 2018

ZO 02 sep evenement
'Ervaar Bewust de Achterhoek' mini festival

Kom kennismaken met een groot aantal aanbieders uit de regio Winterswijk tijdens een mini-festival. We zijn te gast op Aarde-Werk de Stegge, in Kotten, een schitterende locatie midden in de natuur, met alle ruimte voor iedereen. Bestel nu je tickets!
Bewust Achterhoek Winterswijk-Kotten

ZA 08 sep evenement
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling

Bewust Achterhoek organiseert een wandeling voor iedereen die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vandaag wandelen we onder begeleiding van wandelcoach Annemiek van der Velden in Natuurgebied Hackfort. Wandel je ook mee?
Bewust Achterhoek Vorden

ZO 09 sep evenement
Bewust Achterhoek 'Prettig Leven' mini-festival

Op 9 september is er een 'proeverij' van alle aanbieders rondom Doetinchem van Bewust Achterhoek. We zijn te gast op De Kruudhof in Halle, een heerlijke plek. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd de agenda in de gaten!
Bewust Achterhoek Halle

DO 13 sep netwerkbijeenkomst
Netwerkbijeenkomst met mini-workshop 'Maak een goede pitch!'

Deze bijeenkomst voor leden van Bewust Achterhoek vindt plaats in Winterswijk. Athilde Whyte verzorgt de mini-workshop 'Maak een goede pitch!'. Voor èn na de workshop is er volop ruimte voor mooie gesprekken. Je kunt ook blijven voor de lunch.
Bewust Achterhoek Winterswijk - Corle

oktober 2018

DI 16 okt netwerkbijeenkomst
Netwerkcafé Bewust Achterhoek voor bewuste ondernemers en professionals

Tussen 14.30 en 17 uur vindt een netwerkcafé van Bewust Achterhoek plaats in hotel Heikamp in 's-Heerenberg. Kom gezellig bijpraten met collega professionals onder het genot van een kopje koffie of thee.
Bewust Achterhoek ’s-Heerenberg

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.