Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01jun 2023
Massage: opening en ontspanning in je lijf en bekken

Fransien | Groeiplaats voor vrouwen
Culemborg

Een yoga massage speciaal voor vrouwen met focus op het bekkengebied. Een zachte uitnodiging om je lichaam en je bekken te voelen. Om te verwelkomen wat er is en te zakken in je lijf. En je levensenergie (weer) te laten stromen.

Ontspanning en opening in je lijf en je bekken

De basis van de vrouwelijke levensenergie ligt in ons bekken. Vanuit daar stroomt de energie door ons hele lichaam. Het bekken is ook de plek waar wij vrouwen onverwerkte emoties vasthouden. Als dat gebeurt, blokkeert de levensenergie. Dan lijkt het niet meer te stromen. Op je werk, in relaties, met de seks of gewoon überhaupt in je leven. Telkens lijk je tegen een onzichtbaar muurtje aan te lopen waar je maar geen grip op krijgt.

De massage helpt deze blokkades losmaken en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij stroomt. In de massage worden strekkingen gecombineerd met diepe massage, acupressuur, mindfulness en energetisch werk. Het geeft ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen en herstelt de natuurlijke verbinding tussen je hoofd, lijf en zijn.

"Een massage van Fransien is heel bijzonder. Het laat je zakken in je lijf, totaal ontspannen waardoor je hele systeem reset. Het geeft je de verbinding met je lijf en daarmee met jezelf. Heel erg aan te raden." Lotte

"Wow. Wat een bijzondere ervaring. Voor mij was dit veel meer dan een massage. Het voelde als een heling. Ik kon rusten in de veilige bedding van moeder Aarde. Heel liefdevol en warm. De energie via Fransiens handen voelde magisch en krachtig. Ik voel me dankbaar dat ik dit mocht ontvangen. Ik raad het aan en wil het zelf ook vaker." Margriet Tielen

Informatie

01 jun 2023 | Op afspraak
00.00 - 00.00

Waar?



Culemborg

Contact

Massage: opening en ontspanning in je lijf en bekken

Wat doe ik nog meer?

www.thestorycontinues.nl
Coaching - Bedrijfscoaching
The story continues
www.thestorycontinues.nl
Garderen
Team coaching of training met astrologie als basis. Wat maakt dat bijzonder? Elk dierenriemteken heeft zijn eigen karakter eigenschappen. Een opstelling van jullie team vanuit astrologie maakt inzichtelijk hoe jullie elkaar aanvullen.
Groeiplaats voor vrouwen
11mei
Cursus
Vrouwencirkel met Rite of the Womb
Groeiplaats voor vrouwen
Culemborg
De Vrouwencirkel is een plek waar je stil kunt staan. Waar je jezelf mag zijn met alles wat er is. Waar je diepe ontspanning ervaart. Waar je je verbindt met jezelf, met jouw vrouw-zijn en met andere vrouwen. Waar je je gedragen voelt. Welkom!
www.thestorycontinues.nl
Astrologie
coaching en training met specialisatie van Astrologie en Tarot
www.thestorycontinues.nl
Garderen
Als coach/trainer gespecialiseerd in Astrologie en Tarot reik ik je graag heldere inzichten aan zodat jij de beste keuzes kan maken.
Fransien Walton, Coach & Trainer
Coaching - Diverse Coaching
Groeiplaats voor vrouwen
Fransien Walton, Coach & Trainer
Culemborg
Ik begeleid vrouwen die willen leven vanuit verbinding met zichzelf. *Diepgaande coaching *Feminine yoga massage voor opening en ontspanning in je bekken en je hele lijf *Vrouwencirkels, een plek voor verbinding en ontspanning.
Fransien | Groeiplaats voor vrouwen
01mei
Spreekuur
Feminine Yoga Massage / Bekkenmassage
Fransien | Groeiplaats voor vrouwen
Culemborg
In mei heb ik nog plekken vrij :) Welkom voor een massage. De massage - met kleren aan - is geen standaardmassage, maar een zachte uitnodiging om te landen in je lijf en je bekken. Het geeft ruimte voor diepe ontspanning en verbinding met jezelf.