Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08okt 2023
Workshop Mindful NatuurFotografie met je smartphone

VanHiske
Delft

Een ontspannende, inspirerende middag in het groen waarbij je leert om een mooie natuurfoto te maken met je smartphone vanuit een mindful flow.

Workshop Mindful Natuurfotografie met smartphone

Fotografie is kijken, ontdekken, spelen en leren. Tijdens de workshop zul je merken dat als je bewust om je heen kijkt, je veel nieuwe dingen ziet. Een mooie foto is nooit ver bij je vandaan. Stilstaan, dwalen, open staan voor waar je oog naartoe wordt getrokken... dat is genieten. Dit kan heel goed op een mindful manier. Dat wil zeggen, met je volle aandacht bij waar je bent en bij wat je aan het doen bent. 

In deze workshop in het groen krijg je simpele opdrachten om bijzondere foto's te kunnen maken met de camera op je smartphone of een andere camera. Met een opzet-klem met drie verschillende lenzen kun je eindeloos gaan ontdekken en vliegt de tijd voorbij.

Soms zul je merken dat het beeld wat jou aanspreekt iets kan verbeelden over wat er speelt in je leven of werk. De natuur kan een fijne en mooie spiegel zijn als je weet hoe je dit kan inzetten voor jezelf.

De workshop bestaat uit technische instructies om mooie foto's te kunnen maken. We doen mindfulness-oefeningen om in een fijne aandachtige flow te komen.

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Wil je een grotere motivatie om in het dagelijks leven meer in je eentje de natuur op te zoeken? Wil je graag mooie foto's leren maken? Dan is deze middag zeker iets voor jou! 

 

Inschrijven kan door de workshop aan te kopen in de webshop VanHiske

Informatie

08 okt 2023
13.15 - 16.45
50,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Duurzaamheidcentrum De Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Workshop Mindful NatuurFotografie met je smartphone

Wat doe ik nog meer?

Heel de stem
Muziek & Zang
Heel de stem - hartgrondig zingen
Heel de stem
Enschede
Wil je opnieuw luisteren naar jouw stem? Vanuit zachtheid en compassie voor jezelf ontdekken je dat je niet alleen een stem hebt, maar ook een stem bent?  Of zingen met je gehele lijf, vanuit verbinding en het moment zelf? Ik begeleid je graag.
Odensehuis Flevoland
Vrijwilligerswerk & Mantelzorg
Odensehuis Flevoland
Odensehuis Flevoland
Dronten
Odensehuis Flevoland is een inspirerende omgeving om elkaar te ontmoeten, samen activiteiten te ondernemen en te organiseren. Er is geen vast programma.De activiteiten bedenken de deelnemers zelf. De deelnemers met hun talenten vormen het hart van de
Hiske Kamminga
Coaching - Lifecoaching
NatuurBeGrip natuurcoaching
Hiske Kamminga
Delft
Coaching in en met de natuur. In 5 heldere sessies weer op koers in je leven.
VanHiske
Creativiteit
Workshops natuurfotografie met je smartphone, Fotografie en Fotokunst
VanHiske
Delft
Bij de workshop Mindful Natuurfotografie ga je met de camera van je smartphone (en een opzet-lensje) op een nieuwe manier om je heen kijken. Bewuster, opener, aandachtiger en met oog voor vele details. Je maakt geen kiekje maar een echt mooie foto.
Kievit
Horeca & Catering
100% biologische groente- en fruitpakketten
Kievit
Katwijk
Kievit levert al ruim 20 jaar 100% biologische groente- en fruitpakketten. Naast een groente- of fruitabonnement heeft Kievit een biologische webshop. Naast biologische producten hebben we ook een biologisch-dynamisch assortiment.
Echt Om, om echt te zijn
Coaching - Lifecoaching
Hoogsensitiviteit en innerlijk kind, workshops en opstellingen
Echt Om, om echt te zijn
Amersfoort
Echt Om, om echt te zijn. Om naar buiten uit te stralen wie je van binnen bent. Als je uitstraalt wie je bent, dan trek je aan wat bij je past en wat goed voor je is. Daar word je een blij mens van.