Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22okt 2022
De reis naar jouw natuur: een natuurretraite in beweging.

Naar Buiten Natuurbeleving
Groesbeek

De reis naar jouw natuur: een natuurretraite in beweging. Samen op pad vanuit het Groesbeekse bos.

De reis naar jouw natuur: een natuurretraite in beweging.

De herfst een prachtig moment om te genieten van alle schoonheid die de natuur in het bos ons geeft. Maar ook de tijd om meer naar binnen te keren, los te laten wat ons niet meer dient, rust te vinden en te reflecteren net als alle natuur om ons heen. Die je op zoveel verschillende manieren kan helpen hierbij.

Een dag vol verstilling, tijd voor jezelf, en omringd door de prachtige oude bossen van Groesbeek.

We maken een tocht waarbij we onderweg o.a aandacht geven aan mooie oefeningen vanuit natuurbeleving, mindfulness. We geven aandacht aan onze krachtdieren en ook krachtvoorwerpen uit de natuur, ceremonies en rituelen vanuit sjamanisme, een medicine walk, deelrondes, stiltemomenten en meditatie. Maar bovenal in verbinding met je zelf, de natuur en de mensen om je heen.

Er is een lunch met soep en lekkers lokaal brood. We sluiten de dag af met een gezamenlijke pot-luck maaltijd rond het vuur en in het avonddonker verlaten we het bos.

De investering voor deze dag heeft een eenmalige introductieprijs van 65 euro . Wil je meer weten of opgeven stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres. 

Informatie

22 okt 2022
10.00 - 20.00
65,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Cantecleer
Biesseltsebaan 30
6561KC Groesbeek

De reis naar jouw natuur: een natuurretraite in beweging.

Wat doe ik nog meer?

SumaQ - koers op vitaliteit
Orthomoleculaire therapie
SumaQ - koers op vitaliteit
SumaQ - koers op vitaliteit
Oldenzaal
SumaQ wil mensen inspireren om zelf hun verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid. SumaQ is er voor iedereen die zich beter wil voelen en voor mensen die beter in balans willen komen op het gebied van voeding en levensstijl.
van harte ondernemen
Coaching - Bedrijfscoaching
van harte ondernemen
van harte ondernemen
Eindhoven
van harte ondernemen biedt een veilige en kleinschalige plek waar beginnende ondernemers leren hoe zij hun bedrijf vanuit hun hart kunnen neerzetten.
Naar Buiten Natuurbeleving
Natuurbeleving
Natuurcoaching met de magie, vrijheid en wijsheid van de natuur, natuurbeleving workshops en tochten
Naar Buiten Natuurbeleving
Groesbeek
Natuurcoaching, gids in natuurbeleving voor groepen. Workshops, tochten. O.a. Bosbaden, energie, symboliek van bomen, krachtplekkentochten, struintochten, rituelen en ceremonies in de natuur en stiltewandelingen. vanuit sjamanisme en mindfulness
Pakhuis vol Verhalen
Creativiteit
Pakhuis vol Verhalen
Pakhuis vol Verhalen
Culemborg
Het is een plek waar je je thuis voelt! Kinderen en volwassenen kunnen op een speelse educatieve manier beeldend werken tijdens de creatieve workshops.
Naar buiten natuurbeleving
17dec
Retraite
Natuurretraite in beweging door het Reichswald ,Welkom winter.
Naar buiten natuurbeleving
Grafwegen
winter en feestdagen een periode van ontmoetingen maar ook de periode van verstilling, inkeer en de balans opmaken net als de natuur om ons heen. Op zaterdag 18 dec. volgen we het ritme van de natuur in een verstilde, vertraagde tijdloze natuurtocht
Akademie voor Massage en Beweging
Opleiding en Training
Akademie voor Massage en Beweging
Akademie voor Massage en Beweging
Amsterdam
De Akademie biedt naast de opleiding voor massagetherapie, jaartrainingen tot holistisch masseur en massagecursussen ook introductiecursussen en geaccrediteerde nascholingen massage/bodywork, dans/beweging en medische basiskennis.
Buro Noort
Communicatie en presentatie
Web development
Buro Noort
Lisse
Zeer ervaren WORDPRESS webdeveloper die ondernemers van groot tot klein ondersteunt, zodat ze meer uit hun website/webshop/blogs/etc halen.