10okt 2022
Positieve geldstroom

FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag

Geld is in de maatschappij waarin we leven een middel die we gebruiken om te ruilen voor goederen en diensten. Bewustwording van wat geld met jou doet is daarin heel belangrijk en wat dit doet met je gezondheid zowel mentaal als fysiek.

POSITIEVE GELDSTROOM 
Over het onderwerp geld kan lang gepraat worden. Er zijn voorstanders en tegenstanders. Het is ieders zijn goed recht hoe hij/zij over geld denkt. Heb je de vraag wel eens gesteld aan jezelf of jij geld belangrijk vindt en waarom je dit wel of niet belangrijk vindt?
Ieder mens is bijzonder en uniek en gaat op zijn/haar manier om met geld.

  • De één spaart.
  • De ander heeft binnen 3 dagen zijn loon opgemaakt.
  • Weer een ander geeft alles weg.
  • De volgende spaart wat en geeft wat uit. 

Op welke manier je het geld ook besteed, hier blijkt al uit dat geld wel iets is wat van belang is om in bepaalde behoeften te voorzien.

BUDGETCOACHING
Het kan iedereen gebeuren dat je in geldproblemen komt. De reden daarvan is heel divers. Iemand die in deze problemen zit, heeft er uiteindelijk nooit bewust om gevraagd. Belangrijkste is om naar een oplossing te zoeken. Hierbij kan ik jou helpen. Een praktische oplossing, om de geldproblemen in kaart te brengen en er voor te zorgen dat jij weer financieel zelfredzaam wordt en weer bewuste keuzes maakt op zowel korte als lange termijn. Daarnaast bewustwording van het ontstaan van deze geldproblemen om herhaling te voorkomen. Zodat je weer rust gaat ervaren.

STARTEND ONDERNEMER/ZZP'ER
Als startend ondernemer, ga je het werk uitvoeren, waar je hart ligt. Ook hierbij komt een stuk administratie kijken. Vanuit mijn ervaring kan en wil ik jou hierbij ondersteunen en adviseren. 

Voor meer informatie kijk op de website. 

Informatie

10 okt 2022 | Datum en tijd in overleg
9.00 - 19.00
0,00 Prijs in overleg

Waar?

FME Centrum
Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Contact

Positieve geldstroom

Wat doe ik nog meer?

FME Centrum - De Zeeboezem
Voedingsadvies & Coaching
Creëer een gezonde leefstijl met Holistische voeding en coaching
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Hoe voedt jij je op lichamelijk, geestelijk, energetisch, emotioneel en spiritueel vlak? Ben jij je bewust hoe belangrijk deze voedingselementen voor je zijn? Ik wil jou helpen en advies geven om deze elementen waar nodig te verbeteren.
FME Centrum - De Zeeboezem
Energetisch werk
De unieke combinatie Universele energie (Reiki), klanken en persoonlijke ontwikkeling
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie met eventueel klanken van de drum, ratel of mijn stem, geeft een unieke combinatie van innerlijke rust en energie. Beide
De Zeeboezem - FME Centrum
03okt
Spreekuur
Voeding
De Zeeboezem - FME Centrum
Den Haag
Wil jij jouw mooiste leven gaan leven? Dat kan. Ik wil jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van gezondheid, leefstijl, energie en een positieve geldstroom. Om vandaar uit jouw passie te volgen waar jij het geluk in vindt.
FME Centrum
05okt
Spreekuur
Vitaliteit en Leefstijl
FME Centrum
Den Haag
Volg je hart en verander waar nodig jouw vitaliteit en leefstijl, om zo je weerstand te verbeteren, te verhogen en te behouden. Geef jezelf de juiste voeding voor meer energie, meer rust in je hoofd en een gezond lichaam.
Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Sport en Beweging
Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining
Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.