03okt 2022
Voeding

De Zeeboezem - FME Centrum
Den Haag

Wil jij jouw mooiste leven gaan leven? Dat kan. Ik wil jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van gezondheid, leefstijl, energie en een positieve geldstroom. Om vandaar uit jouw passie te volgen waar jij het geluk in vindt.

Waarom doe je wat je doet en hoe voedt jij jezelf?
Als mens leef je, je leven en zolang het goed gaat en geen klachten/problemen ervaart op welk vlak dan ook, is het leven prima zo en doe je wat je doet, zonder daar "last" van te hebben of over na te denken of te voelen.
Uit ervaring weet ik dat we als mens al gauw zeggen, het gaat goed en vanaf de buitenkant ziet het er ook goed uit. Tot een moment dat de binnenkant signalen gaat geven.

  • Fysiek: lichamelijke klachten/ziekte, onrustig, onde, etc.
  • Mentaal: burn-out, geen zelfvertrouwen, etc.
  • Emotioneel: overlijden van een dierbare, scheiding, etc. 
  • Energetisch: oververmoeid, HSP, etc.
  • Spiritueel: de verbinding met jezelf kwijt, geen besef van zingeving, etc.
  • Financieel: schulden, geldzorgen, etc. 

Ervaar jij één van deze signalen en wil je daar ondersteuning, begeleiding en coaching bij krijgen. Dat kan. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, waarin ik wat meer vertel over de methodieken die ik gebruik en hoe we samen tot een plan van aanpak komen om uiteindelijk te gaan doen wat je echt wilt doen. 

Deze kennismaking kunnen we doen tijdens een wandeling in een natuurgebied, bij mij in de praktijk of telefonisch. Stuur een email, Whatsapp bericht of bel me op. 

De groei die ik ervaar wil ik graag overbrengen, delen en uitvoeren vanuit mijn kennis, mijn eigen kracht en de wijsheid die tot mij komt aan jou mooi mens, omdat jij het waard bent om te stralen hoe jij wilt stralen.

Informatie

03 okt 2022 | Datum en tijd in overleg
9.00 - 19.00

Waar?

Den Haag
Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Voeding

Wat doe ik nog meer?

FME Centrum
05okt
Spreekuur
Vitaliteit en Leefstijl
FME Centrum
Den Haag
Volg je hart en verander waar nodig jouw vitaliteit en leefstijl, om zo je weerstand te verbeteren, te verhogen en te behouden. Geef jezelf de juiste voeding voor meer energie, meer rust in je hoofd en een gezond lichaam.
FME Centrum - De Zeeboezem
Energetisch werk
De unieke combinatie Universele energie (Reiki), klanken en persoonlijke ontwikkeling
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie met eventueel klanken van de drum, ratel of mijn stem, geeft een unieke combinatie van innerlijke rust en energie. Beide
FME Centrum - De Zeeboezem
Voedingsadvies & Coaching
Creëer een gezonde leefstijl met Holistische voeding en coaching
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Hoe voedt jij je op lichamelijk, geestelijk, energetisch, emotioneel en spiritueel vlak? Ben jij je bewust hoe belangrijk deze voedingselementen voor je zijn? Ik wil jou helpen en advies geven om deze elementen waar nodig te verbeteren.
Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Sport en Beweging
Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining
Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.
FME Centrum - De Zeeboezem
10okt
Spreekuur
Positieve geldstroom
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Geld is in de maatschappij waarin we leven een middel die we gebruiken om te ruilen voor goederen en diensten. Bewustwording van wat geld met jou doet is daarin heel belangrijk en wat dit doet met je gezondheid zowel mentaal als fysiek.