05okt 2022
Vitaliteit en Leefstijl

FME Centrum
Den Haag

Volg je hart en verander waar nodig jouw vitaliteit en leefstijl, om zo je weerstand te verbeteren, te verhogen en te behouden. Geef jezelf de juiste voeding voor meer energie, meer rust in je hoofd en een gezond lichaam.

De Zeeboezem en BLY EI Trainingen willen hun levenservaring, kennis en wijsheid gaan delen met jouw als mens. Dit doen wij vanuit het FME Centrum, waarin wij op Fysiek, Mentaal en Energetisch vlak de mens weer in het middelpunt willen gaan zetten van het leven wat gegeven is en daarin het hart te blijven volgen.

Ons doel en missie is om mensen bewust te maken hoe belangrijk een goede gezondheid is op het gebied van vitaliteit en leefstijl.

  • Fysieke gezondheid (het lichaam, op welke manier voedt jij je lichaam?)
  • Emotionele gezondheid (positieve en negatieve emoties en hoe ga je met beide om?)
  • Mentale gezondheid (waar zijn je gedachtes mee bezig en waar komen ze vandaan?)
  • Energieke gezondheid (energieverbruik, wat kost je energie en wat geeft jou energie?)
  • Spirituele gezondheid ( wat is de zingeving van het leven wat je gegeven is en hoe vindt jij daar het geluk in?)
  • Positieve geldstroom ( hoe zie jij geld en hoe ga jij om met het geld wat je krijgt in ruil voor het werk wat je doet?)

Onze passie is om mensen te enthousiasmeren over hoe leuk het is om vitaal te zijn en daarbij een leefstijl te leven waar jij je gelukkig bij voelt. En waarin jij je hart mag volgen, de plek waar de ziel klopt.

Wil jij weten welke methodieken wij gebruiken om jezelf een gezonde voeding te geven op basis van bovenstaande punten? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. 

Kijk op de website voor meer informatie. 

Informatie

05 okt 2022 | Datum en tijd in overleg
9.00 - 19.00
0,00 Prijs in overleg

Waar?

Den Haag
Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Vitaliteit en Leefstijl

Wat doe ik nog meer?

FME Centrum - De Zeeboezem
Energetisch werk
De unieke combinatie Universele energie (Reiki), klanken en persoonlijke ontwikkeling
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Reiki, betekent universele levensenergie. Deze levensenergie met eventueel klanken van de drum, ratel of mijn stem, geeft een unieke combinatie van innerlijke rust en energie. Beide
De Zeeboezem - FME Centrum
03okt
Spreekuur
Voeding
De Zeeboezem - FME Centrum
Den Haag
Wil jij jouw mooiste leven gaan leven? Dat kan. Ik wil jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van gezondheid, leefstijl, energie en een positieve geldstroom. Om vandaar uit jouw passie te volgen waar jij het geluk in vindt.
Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Sport en Beweging
Vitaliteits/coaching d.m.v. bokscoaching en krachttraining
Bly Ei Trainingen - FME Centrum
Den Haag
Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.
FME Centrum - De Zeeboezem
Voedingsadvies & Coaching
Creëer een gezonde leefstijl met Holistische voeding en coaching
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Hoe voedt jij je op lichamelijk, geestelijk, energetisch, emotioneel en spiritueel vlak? Ben jij je bewust hoe belangrijk deze voedingselementen voor je zijn? Ik wil jou helpen en advies geven om deze elementen waar nodig te verbeteren.
FME Centrum - De Zeeboezem
10okt
Spreekuur
Positieve geldstroom
FME Centrum - De Zeeboezem
Den Haag
Geld is in de maatschappij waarin we leven een middel die we gebruiken om te ruilen voor goederen en diensten. Bewustwording van wat geld met jou doet is daarin heel belangrijk en wat dit doet met je gezondheid zowel mentaal als fysiek.