05okt 2022
Mindfulness training bij kanker, 8 bijeenkomsten op: 5, 12, 19 oktober 2, 9, 16, 23 en 30 november

Fanina - Mindfulness training bij kanker
Oegstgeest

In een kwetsbare periode in je leven wanneer je geconfronteerd wordt met kanker kun je deelnemen aan een mindfulness training bij kanker. De training geeft uitleg over de thema’s op het gebied van stress, emotionele last of piekeren.

In een kwetsbare periode in je leven wanneer je geconfronteerd wordt met kanker bied ik je de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciaal ontwikkeld programma. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij Trish Bartley in Engeland, de founder van MBCT bij kanker. Ondersteuning op jouw pad met lotgenoten kan je helpen om je handvatten te bieden. In het programma gaan we in op pijn, vermoeidheid en andere specifieke problemen die je tegen komt tijdens en na je ziekteproces.

De training geeft uitleg over de thema’s en werkzame principes van mindfulness op het gebied van stress, emotionele last of piekeren. In de training leer je in acht wekelijkse sessies een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Iedere sessie heeft een eigen thema, zoals: je automatische piloot herkennen, een andere basishouding aannemen, stress en stressreacties bewust beantwoorden, communiceren met aandacht. En in de training kijk je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen; tijdens de training, maar ook na afloop.

Informatie

05 okt 2022 t/m 30 nov 2022
14.00 - 16.00
550,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Duinzigt Oegstgeest
Rhijngeesterstraatweg 40 D
2341BV Oegstgeest

Contact

Mindfulness training bij kanker, 8 bijeenkomsten op: 5, 12, 19 oktober 2, 9, 16, 23 en 30 november