13sep 2022
Schildercursus

Janine van Herwaarden
Den Haag

CURSUS SCHILDEREN. Spelen, experimenteren, je creativiteit herontdekken, jezelf verrassen! Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Als je al lang niets meer hebt gemaakt, of je bent je mojo kwijt, dan ben je op de juiste plek :)

CURSUS SCHILDEREN

In mijn atelier, waar ik zelf als kunstenaar werk geef ik ook schilderlessen.De lessen zijn geschikt voor meerdere niveau’s.
Of je nu beginner bent, nieuwe technieken wil leren, of gevorderd bent en je werk wil verdiepen, je bent van harte welkom. 
Ook als je een poosje niets hebt gemaakt en je creativiteit wil herontdekken, dan ben je op de juiste plek.

Mijn lessen zijn erop gericht om de kunstenaar in jezelf wakker te maken en te voeden. Niets is heerlijker dan onbevangen, speels en vrij te ontdekken wat er allemaal in je zit.
Door te experimenteren, te spelen en helemaal jezelf te zijn, zal je versteld staan van wat je maakt en wordt jouw eigen handschrift gaandeweg steeds meer zichtbaar. In de les werken we met allerlei materialen (gemengde technieken), met als basis acrylverf.
Verschillende technieken komen aan bod, en je leert de basisprincipes waardoor je je eigen werk zelf steeds beter kunt beoordelen en verbeteren.In september starten de lessen.

De serie bestaat uit 12 lessen (Géén les in de week van 22 – 30 okt)

Dinsdagavond van 19:30-22 uur (eerste les 13 september)

Woensdagochtend van 9:30 tot 12 uur (eerste les 14 september)

Kosten € 375,- voor 12 lessen.
Inbegrepen bij de les: Koffie & thee

Cursisten dienen hun eigen materialen en gereedschappen mee te nemen. Na inschrijving ontvang je nadere informatie over welke materialen handig zijn om in het begin aan te schaffen. Meer informatie vind je op mijn website.

Informatie

13 sep 2022 t/m 06 dec 2022 | 12 lessen op dinsdagavond en woensdagochtend
. - .
375,00

Waar?

De Stadhouder
Stadhouderslaan 9
2517 HV Den Haag

Schildercursus