31aug 2022
Zomerse Inspiratie met Tarot! (hele maand augustus mogelijk)

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Voorhout

De zomer is een fijne tijd om af te stemmen op je eigen natuur. Welk verlangen leeft er in je Hart? Ontvang inzicht, helderheid en richting tijdens een Zomerse Tarot Sessie van 60 minuten incl. koffie/thee/lekkers!

Laat je deze zomer inspireren met een Zomerse Tarot Sessie! 

Een fijne tijd om af te stemmen op je eigen natuur. Welk verlangen leeft er in je Hart? Ontvang inzicht, helderheid en richting tijdens een verbindende sessie tarot. Met de sprekende kaarten leg je op een speelse manier verbinding met je innerlijke wereld. In combinatie met verdiepende vragen, krijg je helder wat écht belangrijk voor je is. Waar jij je op kunt focussen. Dit kan op allerlei gebieden zijn waar je een vraag over hebt of waar je nieuwsgierig naar bent. Denk hierbij aan een relatie, je werk, persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid, je financiën, je verleden. Wat wordt zichtbaar? Welke stappen kun je zetten? Waar groei je naartoe? De kaarten geven je richting en helderheid! 

Ben je benieuwd? Meld je aan via de site of stuur een berichtje. Ik verheug me je te ontmoeten! Heb je vragen of meer info nodig? Laat het me weten! 

Op zaterdag 27 augustus geef ik ook tarot leggingen op het Festival de Liefde! Een verbindend, leuk, écht en inspirerende Festival 10-17u op het prachtige Lindeplein in Noordwijk-Binnen. Toegang is gratis!

Over Annette:

Als coach en ervaringsdeskundige begeleid & ondersteun ik jongeren/volwassenen die kampen met gevoelens van o.a. minderwaardigheid, eenzaamheid, depressie, angst, boosheid, verdriet. Afstemmen op je lichaam wat het nodig heeft. Je herinneren wie je van nature bént!

 

 

Informatie

31 aug 2022 | Andere data en tijden mogelijk!
00.00 - 00.00
50,00 Inspiratiesessie van 60 minuten incl. koffie/thee/lekkers

Waar?

Praktijk 'Ik zing mijn eigen lied'
Bergamolaan, 11
2215 TH Voorhout

Contact

Zomerse Inspiratie met Tarot!  (hele maand augustus mogelijk)