08sep 2022
HSP cirkel

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Westendorp

De HSP cirkel | verbonden in hooggevoeligheid. Een plek om elkaar te ontmoeten en je zelf herkennen in de ander. Een plek voor verbinding en voor inspiratie. Voluit leven met je hooggevoeligheid. Voel je welkom!

De HSP cirkel is een plek om andere hooggevoelige vrouwen te ontmoeten. Jezelf herkennen in de verhalen van anderen en je nu meteen begrepen voelen. Samen leren om van overleven naar leven te gaan. Je levensstijl zo inrichten dat je het leven kan leiden zoals het bij jou past. Waardevol en nodig, want je hooggevoeligheid voelt niet altijd als een gave. Alles start met goed voor jezelf zorgen en je eigen kracht voelen. Deze HSP cirkel gaat je daarbij helpen.

Samen praten, samen stil staan, samen de natuur in, samen doen, samen ervaren. Een veilige plek waar je geïnspireerd mag worden om jezelf te zijn en te worden. Op donderdag 8 september trappen we af voor dit najaar en gaan we samen kijken welke behoeften er bij iedereen zijn. Je kunt dus zelf inbrengen naar welke thema's je graag zou willen kijken. Zo zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten afgestemd zijn op ons leven.

De data voor het najaar zijn:

8 september

13 oktober

17 november

22 december

Zie ik jou dan ook? Voel je van harte welkom!

Informatie

08 sep 2022
20.00 - 21.15
12,50

Waar?

De Schommelplek | praktijk voor life coaching
Doetinchemseweg
7054BK Westendorp

HSP cirkel