31aug 2022
Leefstijlcoaching - heel augustus: traject van 5 sessies + kennismaking + analyse + leefstijladvies

Lifestyle Coaching Bollenstreek - Fieneke Rozema
Noordwijkerhout

De hele maand augustus kun jij tegen gereduceerd tarief een traject leefstijlcoaching afnemen. Samen brengen wij jouw leefstijl in kaart en bepaal jij o.b.v. een leefstijlanalyse wat nu voor jou de beste stappen zijn voor structurele verbetering.

Zou jij wel wat willen afvallen? Of meer willen bewegen? Ben je steeds zo moe en vraag jij je af hoe je meer energie kunt krijgen? Of ben jij gewoonweg benieuwd hoe gezond je nou eigenlijk leeft? 

Dan ben je van harte welkom voor een traject leefstijlcoaching bij Fieneke Rozema van Lifestyle Coaching Bollenstreek! 

In de hele maand augustus kun jij tegen een gereduceerd tarief 5 sessies leefstijlcoaching + een kennismaking afnemen. In 5 sessies van een uur nemen wij jouw huidige leefstijl door en beslis jij o.b.v. de analyse die ik voor jou maak wat jouw volgende stappen/stapjes naar een gezondere en vitalere leefstijl zijn.

Belangrijk om te weten is dat je hiervoor wel wat huiswerk gaat krijgen, met name in de eerste weken. Want om een goed beeld te krijgen van jouw huidige leefstijl wil ik graag een beeld krijgen van wat en wanneer je eet & drinkt, hoeveel je beweegt, hoe je ontspant en wanneer je slaapt. Verder vraag ik je naar gewoontes als alcohol, roken en drugs. Tot slot is ook zingeving (Wat is jouw doel? Waar leef je voor?) een belangrijk onderwerp in een leefstijltraject. 

Mocht je gezondheidsklachten hebben, dan kan het verstandig zijn om je huisarts te betrekken bij dit traject. Tijdens de kennismaking maak ik de inschatting of ik jouw op dit moment goed kan begeleiden. Tevens is het belangrijk dat er een klik tussen ons is, van beide kanten. 

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Informatie

31 aug 2022 | Afspraken in overleg, van maandag t/m vrijdag. Zie openingstijden.
8.00 - 22.00
249,00 Dit actietarief geldt voor de hele maand augustus! Sommige zorgverzekeraars vergoeden (deels) mijn s
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

In mijn praktijk aan huis. Bij jou thuis is bespreekbaar, tegen een meerprijs.
Hoogstraat 58
2211GM Noordwijkerhout

Contact

Leefstijlcoaching - heel augustus: traject van 5 sessies + kennismaking + analyse + leefstijladvies