Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16jul 2022
Repaircafé - iedere 1e en 3e zaterdag van de maand - meld je vooraf aan!

Repaircafé Delft
Delft

Welkom in de wereld van de unlockdown. Je bent weer welkom met je kapotte apparaten. Wel even vooraf aanmelden!

Weggooien? Welnee!
Neem je reparatie mee
naar het Repair Café!

Iedere eerste en derde zaterdag van de maand staat er weer een groep van onze reparateurs klaar om je te helpen met defecte spullen. Om voldoende afstand te kunnen houden is het aantal gelijktijdige bezoekers per locatie gesteld op maximaal acht.

Klik hier om je reparatie aan te melden via dit google formulier

Na je aanmelding hoor je uiterlijk de vrijdag vóór de bijeenkomst per e-mail of en zo ja hoe laat je welkom bent. Zo proberen we de wachttijden kort te houden. Kom je zonder bevestiging van ons, dan is de kans helaas heel klein dat we je die dag kunnen helpen. 

 

 

Overige praktische info / corona-maatregelen repaircafé

We maken bij het Science Centre gebruik van een werkplaats en aparte ingang rechts achter in het gebouw. Zodat bezoekers van het Repair Café en de bezoekers van de Science Centre tentoonstelling van elkaar gescheiden blijven. Bij Stunt wordt gewerkt achter in de grote hal. Op beide locaties wordt goed geventileerd. Zie voor een routebeschrijving onderstaande plattegronden en volg de aanwijzingen ter plaatse.

We vragen je meegebrachte voorwerpen goed schoon te maken. Bij aanmelding word je gevraagd om in te stemmen met de maatregelen zoals die in het gebouw gelden. Je kunt ze hier lezen op de website van het Science Centre. Heb jij, of één van je huisgenoten, gezondheidsklachten, dan dien je thuis te blijven. Dat geldt ook als jij of één van je huisgenoten afgelopen 10 dagen in een gebied geweest is waarvoor code oranje of rood geldt. 

 

Informatie

16 jul 2022
11.00 - 14.00
0

Waar?

Stunt
Vulcanusweg 307
Delft

Repaircafé - iedere 1e en 3e zaterdag van de maand - meld je vooraf aan!